BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. kesäkuuta 2014

Ilman satulaa!

Käytiin eilen illemmalla Liinan sekä Viivin kanssa tallilla. Geen kanssa suuntasin kentälle ilman satulaa. Hah, viimeaikoina oonkin tavallista useammin ratsastellut ilman satulaa, Divan kanssa harvemmin  tuli mentyä ilman satulaa kun sen askelissa oli hankalempi pysyä kyydissä, geellä on niin tasaiset ja kivat askeleet joten hauskaa vaihtelua välillä ratastella ilman satulaakin!
Geellä ilmeisesti edellispäivä oli ollut vapaata jonka vuoksi se oli tavallistakin reippaamman oloinen. Tällä kertaa se ei ollut niin hyvä kui mitä edellisellä kerralla kun menin ilman satulaa, muttei kumminkaan huonokaan, loppuun päin se kumminkin parani koko ajan!  Alussa gee oli melko vahva, etenkin oikeaan kierrokseen oli tosi vahva suustaan. Työstin paljon pysähdyksillä ja siirtymisillä,  G oli hiaman hätäisen oloinen ja kiinnitti paljon huomiota ympärillä tapahatuneeseen kuin itse työntekoon. Lopussa tamma lähti kumminkin kivasti rentoutumaan ja liikkui jo huomattavasti rennommin ja kuuliaisemmin kuin mitä alussa, lopettelin tällä kertaa siihen kun hevonen tuntui hyvälle  ja käytiin vielä Liinan kanssa kävelemässä maastopolulla loppukäynnit!
Iso kiitos Rosalle ja Essille kuvaamisesta sekä Viiville videoinnista! :)
Sunnuntaina toivonmukaan ehkä päästäisiin geen kanssa hyppäämään,palaillaan siis viimeistään silloin! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016