BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. kesäkuuta 2014

Video viime tiistailta!


Tässä vielä erikseen video viime tiistailta jolloin kuvattiin myöskin videopostaus. Videopostaukseen en viitsinyt kauheasti ratsastuspätkiä laittaa joten sen vuoksi kokosin pätkät erillisellle videolle, kiitos liinalle kuvaamisesta!

Gee on nyt parina viimeisellä ratsastuskerralla ollut hurjan mukava ja hyvä ratsastaa, ei ollenkaan vahva vaan on liikkunut todella rennosti sekä kuuliaisesti. Tuntuu,että itsekkin olen oppinut nyt paremmin sitä ratsastamaan ja palaset vain loksahtavat vieläkin paremmin paikoilleen, on se vaan niin mukava hevonen! :)

Huomenna hypellään geen kanssa ja viivi sekä liina lähtevät seuraksi ja kuvailemaan. Ensi viikon torstain Salon aluekisat jäävätkin nyt näillä näkymin valitettavasti meidän osalta välistä sillä ei saatu ketään meitä sinne kuskaamaan :( noh nyt on  hyvin aikaa treenailla ja heinäkuussa toivonmukaan kiikarissa muutamatkin eri aluekisat! Palaillaan viimeistään maanantaina hyppelöiden merkeissä, hauskaa juhannusta! 

3 kommenttia:

  1. Ai olisitteko tekin tulleet Salo horseshown alueluokkiin? Voi harmi ettette pääse :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sinne just,90 ja metri ois ollut tarkotuksena hypätä mut ei saatu kuskia mistään niin jää noi kisat välistä :( ooks sä menossa sinne hyppään? :)

      Poista
    2. Haha, tällee vähän myöhässä.. XD Mut siis joo Kaapolla meen kasikympin :D varmaan ehtisitkin blogista jo lukea..

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016