BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. kesäkuuta 2014

Sunnuntain hyppelöt

Lähdettiin tänään Liinan ja Viivin kanssa aamusta puoli 10 aikoihin tallille, päivästä tulikin tosi lämmin vaikka aamusta näytti vähän toista. Tallilla hurahtikin reippaasti lähemmäs 5 tuntia aikaa. Tallilla Liina ja Viivi lähti rakentamaan esteitä kentälle kun itse kävin hakemassa geen tarhasta sekä laittamassa sen kuntoon. En saanut ketään meitä täksi aamuksi hypyttämään joten hypättiin itsekseen Viivin opastuksella. En pahmmin tykkää hypätä yksikseni vähääkää suurempaa joten oli todella hyvä,että Viivi huuteli aina neuvoja, kun kaikki sujui hyvin pystyttiin esteitä korottelemaankin,ettei ihan maahankaivettuja tarvinnut hypellä! 
Kuvat sekä video puhukoot tällä kertaa puolestaan. Verkassa jo keskityin siihen,että gee liikkuisi rennosti, hyvän verkan jälkeen se oli hypätessäkin todella hyvän tuntuinen, ei ollenkaan vahva ja oli hyvin kokoajan kuulolla! Pari kertaa sarjalle tuli vähän huonosti sisään niin paikat eivät osuneet mutta uudelleen kun tultiin sujuvammin sisään lähti sujumaan tosi kivasti. Lainelankkua gee hiaman kyttäsi ja ekalla kerralla tekikin hiaman isomman loikan siihen, tokalla kerralla este olikin jo vähemmän pelottava ja sen pystyi hyppäämään ilman liioiteltua ilmavaraa :D Kaikenkaikkiaan siis jäi oikein hyvä fiilis tämänpäiväisestä! 

Tallissa Gee pääsi suihkun kautta takaisin tarhaan paistattelemaan päivää. Viivi kävi tässä vaiheessa ratsastamassa Pertin jonka jälkeen käytiin yhdessä vielä syöttelemässä heppoja pellolla! 

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016