BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. kesäkuuta 2014

Kesäpäivä

Olempas nyt ollut kovin aktiivinen blogin suhteen kun joka päivä satelee uusia postauksia ja vielä kunnon kuvien sekä videoiden kera! Toivottavasti tämä kumminkin on teille vain positiivinen juttu! :)
 Sainkin tänään yllättäen käydä Geen liikuttelemassa kun sen toinen vuokraaja oli kipeänä. Liina lähti mukaan kuvaamaan sekä Viivi tuli samaan aikaan ratsastamaan Pertin. Niin kiva kun nyt ollaan monesti lähdetty tallille aina porukalla niin on seuraa ja blogiakin on paljon mielekkäämpää lukea tuoreiden kuvien kera kun porukalla kuvaillaan aina toistemme ratsastuksia! :)
Gee oli alussa käynnissä melko kivan tuntuinen mutta kun lähdin työstämään ravissa ei se ollut ollenkaan kuulolla ja oli todella vahva kummassakin suunnassa. Tuntui kyllä,ettei mistään tule yhtikäs mitään kun hevonen ei kuunnellut pidätteitä lainkaan ja puski vain eteenpäin. Jäinkin sitten toiseen päätyyn työstämään käynnissä joksikin aikaan ja Liina huuteli hiaman neuvoja, itsekkin lähti keksittymään ja oikeasti ratsastamaan kun joku sieltä huuteli ja ohjasi pienillä neuvoilla! Käynnissä taivutin reilusti kumpaankin suuntaan. Helposti jään aina tukeutumaan siihen sisäohjaan, nyt Liina huutelikin aina tarvittaessa kun lähdin kerimään sisäohjaa lyhyemmäksi,että löysemmäksi sisäohja! :D Pikkuhiljaa jatkoin ravissa ja Gee tuntui jo ihan huomattavasti paremmalta kuin mitä se alussa oli, nyt se ei ollut ollenkaan raskas vaan tuntui rennolta ja lähti pikkuhiljaa hakeutumaan alas, pätkittäin liikkui jo tosi kivasti. Lopussa vaihtelin vielä useasti suuntaa ja työsin kumpaankin suuntaan, lopetin siihen kun gee liikkui rennosti ja hyvin.Lopussa se oli jo paljon parempi eikä ollenkaan enään vahva suustaan. Jännä huomata miten ihan pienilläkin neuvoilla ja muistutuksista itse lähtee ratsastamaan sekä keskittymään paremmin! Loppukäynnit kierrettiin Viivin kanssa maastopolulla sekä tallin kautta käytiin vielä pellolla syöttelemässä. 

Ohessa videopostauksen tyyppinen video, katsotaan joskos saataisiin ihan kunnollinen videopostaus tässä nyt lähipäivinä kuvattua! :) iso kiitos liinalle kuvaamisesta!
Huomenna käydään myöskin porukalla aamusta tallilla joten materiaalitäyteistä postausta luvassa jälleen viimeistään varmaan maanataiksi! ;)

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva, että postauksia tulee usein :) teidän meno näyttää ihan super kivalta ! Ootteko menossa kisoihin lähiaikoina ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! :) ens viikon sunnuntaina ois yhdet estekisat mihin miettisin jos lähtis, tosin riippuu ihan saadaanko kyytiä, muuten seuraavat kisat ois varmaan tallin omat harkkakisat parin vkon päästä :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016