BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2014

Kauden viimeiset kisat

Olen viimeisen tunnin ajan vääntänyt ja säätänyt linkkejä silmät ristissä blogin joulukalenteria varten ja nyt vihdoin ja viimein alkaa olemaan pikkuhiljaa valmista. Huomisesta alkaen  aina jouluaattoon asti aukeaa joka päivä kalenterista luukku! Mennyt viikonloppu kului ahkerasti jälleen hevosten parissa. Lauantaina oltiin Geen kanssa maneesilla jo aamulla heti 8 jälkeen! Ratsastin tamman läpi seuraavan päivän kisoja ajatellen.. Hiottiin väistöjä, siirtymisiä, työstin kahdeksikolla, kaarevilla urilla, kokosin laukkaa, sekä pyysin isompaa ja rennompaa laukkaa. Alkuun gee oli kovin hätäinen eikä oikein malttanut keskittyä itse työntekoon mutta tarpeeksi kauan kun jaksoi työstää oli tamma lopussa oikein kevyt ja miellyttävä ratsataa!  Lauantaina illalla suuntasin vielä takaisin tallille tallin pikkujouluihin!


Tänään kello soi vähintääkin yhtä aikaisin kuin mitä lauantainakin eikä kyllä heräämistä edesauttanut yhtään vähäiseksi jääneet yöunet eilisten pikkujoulujen jäljiltä.. Osallistuttiin Geen kanssa siis TR:n puolelle harkkaestekisoihin jossa hypättiin 80 sekä 90cm. Rata oli simppeli helppo 8 esteen rata. 80 sujui sujuvasti ja puhdas rata sieltä tuli! 90 rata puolestaan sitten olikin melkoinen pohjanoteraaus.. ensimmäiselle kielto,- ja lopulta kiellettiin pihalle. Meillä oli hackamoret tällä kertaa käytössä.. 80 luokassa tätä ongelmaa ei ollut mutta 90 gee rullasi päänsä ryntäisiin ja esteet taisivat tulla sille aikalailla yllätyksenä sen vuoksi. Yritin saada nokkaa ylös jotta meno olisi helpompaa ja muutamalle esteelle tultiinkin ihan suht hyvin.. Gee kumminkin vain painoi kamalasti vastaan ja nokkaa oli hankala saada sieltä ylös. Hylystä huolimatta saatiin kumminkin jatkaa rata loppuun.. tarpeeksi monta kieltoa kun tuli vaikutti se myöskin omaan ratsastukseen. Tuon tämänpäiväisen 90 luokan jälkeen voisin vaihtaa lajia vaikkapa kuviokelluntaan, huoh!



 Ohessa 80verkkaa sekä rata ja pätkiä 90 luokasta.. jätin ihan suosiolla kokonaisen 90 radan julkaisematta kerta siinä ei tosiaan paljon katsottavaa ole...Liina taisi myöskin jotain kuvia räpsiä mutta lisäilen niitä myöhemmin  tähän postaukseen kunhan saan niitä itselleni! Kausi 2014 alkaa siis kisojen suhteen olemaan tältä erää pulkassa, vähäsen jäi kyllä etenkin tämä loppukausi harmittamaan ja etenkin tämänpäivän 90 luokka.. jos jotain positiivista tarvitsee etsiä niin onneksi 80 luokka päästiin puhtaasti läpi. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyskiä!

6 kommenttia:

  1. Oi kun söpö gee <3 aika noloa musta ettet voi laittaa kieltoja esille. Pettymykset kuuluu tähän lajiin, ja tulee lukijana sellainen olo että koitat maalata ulos päin elämästäsi kiiltokuvaa. 80 oli ihan hyvä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kovin useesti kyllä julkaisen kiellot ja muutkin epäonnistumiset ja tiedän varsin hyvin,että pettymykset kuuluu tähän lajiin! Harmi jos sait sellaisen käsityksen koska niin ei ole enkä yritä maalata minkäänlaisia kiiltokuvia yhtään mistään. Nyt vain lähinnä hävetti tuossa videolla oma ratsastus niin paljon etten halunnut sitä julkaista!

      Poista
  2. Teillä on tässä koko talvi aikaa treenata ensi kisakautta kohti! Kannattaa mun mielestä aloittaa hyöppelyt pienistä ja nostaa sittenkun ne pienet alkaa sujumaan. Jouduin tekemään samoin hevoseni kanssa :) mut treeniä treeniä treeniä

    VastaaPoista
  3. Ei mullakaa nyt hyvin menny. Verkka oli ihan kamala, ainakin tuntui kamalalta :D tunneilla on aina menny ihan hyvin ja siinäkin on hevonen ihan erilainen kuin kisoissa. Ja sit radalla ratsastin aina välillä huonosti, välillä tuli onneksi OK pätkiä.. Harmi vaan, kun ei voinu uusia rataa kokonaan!
    Seuraavaa kisoja odotellessa.. Toivotaan, että me molemmat saadaan parempia ratoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retu näytti kyl olevan melkoisen vauhdikas etenkin verkassa mut sen hypyt näytti kul tosi hyviltä sitkun ei kaahottanut! :D jep toivotaan et seuraavat kisat menis vähän paremmin! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016