BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. joulukuuta 2015

Joulukalenteri // Luukku 2.



Jostain kumman syystä mitä vanhemmaksi tulee sitä vähäisemmiksi käy myös joka joulu omat joululahjatoiveet. Tänäkään vuonna joulupukki tuskin tuo pihaan omaa hevosta joten täytyy tyytyä vähän realistisempiin toiveisiin ;)  Kaikki tarpeellinen kun tuntuu jo löytyvän enkä varsinaisesti oikein mitään tarvitse omia lahjatoiveita miettiessä menikin jokunen tovi mutta loppujen lopuksi näitä kertyikin suht paljon.. En edes muista koskakohan viimeksi olisin ostanut itselleni jotain muuta kuin ratsastus varusteita taikka vaatteita joten tämänvuotiselta joululahjalistalta löytyy suurimmaksi osaksi kaikkea muuta kuin ratsastustavaroita.


Ralph Laurenin ehdoton lemppari tuoksu joka onkin jo päässyt loppumaan..

 Uudet Uggit! Aikaisemmat ovat palvelleet kovilta pakkasilta reilut 5 vuotta mutta nyt alkavat vedellä jo viimisiään.. Tosin näillä kengillä ei ihan mitään kovin akuuttia tarvetta ole ellei nyt talvi pääse yllättäämään..Tällä hetellä kun ulkona on +3 ja sataa vettä.

Spooksin ihana fleece! Tälläinen vastaavanalainen multa itseasiassa löytyykin jo vanhasta mallista mutta kyseinen fleece on ollut sen verran kovassa käytössä,että tarvitsisin rinnalle jonkun vastaavanlaisen uuden.

Koska laukkujahan ei voi koskaan olla liikaa ja multa ei löyty yhden yhtäkään pikku laukkua. Syntymäpäivälahjaksi ostin kyseisen merkin Jet set travelin jonka rinnalle pienemmälle laukulle tulisi kyllä käyttöä..

 Niin kauan tää kello on ollut ostolistalla mutta vielä en ole sitä raaskinut ostamaan.. 


Millaisia joululahjatoiveita teiltä löytyy tänä vuonna? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016