BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2015

Kutakuinkin paremmin



Lauantaina Kaisa tuli pitämään meille jälleen hyppärin. Tälläkin kertaa sain kuin sainkin tunnista videomateriaalia kun ihana Essi jaksoi  raahautua mukaan tallille kuvaamaan! Viime valmennuksen jäljiltä fiilikset olivat vähän ristiriitaiset..Epäonnistumistenhan pitäisi olla motivoivia ja niiden jälkeen pitäisi olla entistä enemmän intoa ja halua treenata enemmän ja korjata virheet niin edellisviikon valmennuksen jälkeen mieli oli kyllä kaikkea muuta kuin motivoitunut.. Virheitä saa ja pitää tulla.Jos pelkäät virheitä, pelkäät yrittää. Ajatusapa muutos oli kyllä paikallaan tuon valmennuksen jälkeen koska vaikka olenkin kriittinen itseäni kohtaan ei ihan heti tule mieleen koska olisin ollut ihan noin pettynyt valmennuksen jälkeen..  Ehkä tosiaan olin aivan turhan kriittinen itseäni kohtaan kuukauden valmenus tauon jälkeen  ja vain yhden tunnin perusteella.. Noh oli miten oli onneksi lauantainen valmennus meni kutakuinkin puolet paremmin kuin viime kertainen eikä oltu enään ihan niin kuutamolla ja menokin oli puolet tasaisempaa!

Tällä kertaa Kaisa kokosi meille maneesiin ihan kunnon mittaisen radan jonka kaikkia esteitä päästiin hyppäämään kummastakin suunnasta. Koska tehtävät näkyvät videolta sen verran hyvin en lähde radan järjestyksestä sen enempää selittämään. Verryttelyjen jälkeen aloiteltiin tulemaan pysty-okseri kaarevaa linjaa kummastakin suunnasta niin,että tehtiin väliin aina voltti. Tämän tehtävän jälkeen aloiteltiinkin melko pian tulemaan lyhykäisyydessään rataa jota kierros kierrokselta sitten pidennettiin ja lopussa tultiin koko rata muutamaan otteeseen.

Tälläkin kertaa mulle tuotti ongelmia se,että tein liikaa.Viimeisillä askelilla lähdin helposti paineistamaan ja puskemaan hevosta eteenpäin jos en nähnyt esteille paikkaa. Heti kun tein selässä vähemmän ja lopetin oman säätämisen niin  kas kummaa saatiin ihan sujuvia pätkiä! Samoihin asioihin kiinnittyi huomio myös tällä kertaa kuin mitä aikaisemminkin. Video valmennuksesta saa puhua tällä kertaa puolestaan! Kaikenkaikkiian tunnista jäi kumminkin hyvä ja positiivinen fiilis, eiköhän tää siis tästä! :)

3 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016