BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. joulukuuta 2015

Joulun kuulumiset

Joulu tuli ja meni niin,että vilahti ja samassa saatiin myös päätökseen 24 päivän tiivis postausrupeama.Mitäs piditte blogin tämänvuotisesta joulukalenterista? Tänään mulla olikin viimeinen lomapäivä tältä erää. Seuraavaksi uutta vuotta odotellessa!  En ole nyt tämän lyhyehkön loman aikana jaksanut miettiä blogijuttuja ollenkaan joten tämänkin postauksen julkaiseminen venyi suunnitteltua pidemmälle. Päätin kumminkin kuulumiset päivittää parin videon kera näin vähän jälkijunassa! Mun joulu on kulunut melko rennoissa ja mukavissa tunnelmissa hyvästä ruuasta sekä seurasta nauttien! Aatto sujui itselläni hyvin pitkälti aijempien vuosien rutiinien mukaisesti. Aamu alkoi joulumaastolla kun suuntasin Geen kanssa pitkälle maastoreissulle ihanaan auringonpaisteeseen. Kierrettiin lenkki läheiselle rannalle. Ei kyllä ihan heti maisemista päätellen olisi uskonut,että on jouluaatto. Sain myös todella paljon kaikkia ihania lahjoja joita en odottanut edes saavani! Toivottavasti tekin olette viettäneet mukavan joulun sekä saaneet mieleisiä lahjoja!


Näin alkuun myös video Camperista viime viikon lauantailta jolloin sain orin liikuttaa. Harvemmin sitä tulee ratsastettua ilman satulaa mutta nyt päätin suunnata Ceen kanssa maneesille satulatta. Luulin,että Geellä vasta tasaiset askeleet ovatkin mutta Camperilla on kyllä siitä vielä varmaan puolet tasaisemmat :DGlitterin kanss arki on rullannut tasaiseen ja kivaan tahtiin. Aaton aattona Ida lähti seurakseni tallille joten ohessa pitkästä aikaa videota ihan itsenäisestä työskentelystä sileällä. 
Eilen meillä oli tarkoitus olla hyppäri heti aamusta mutta tässä kävi pieni moka kun valkka olikin muistanut ajan väärin. Oltiin Essin kanssa jo etukäteen ehditty kantamaan maneesille esteitä valmiiksi joten päätettiin käyttää aika ja tila hyödyksi menemällä puomeja sekä ottamalla parit pienet hypyt linjalle sekä parille yksittäiselle pystylle. Valmennus saatiin kumminkin siirrettyä tälle sunnuntai illalle joten sen enempää ei itsekseen lähdetty hyppelemään. Valmenus puolestaan meillä meni paremmin kuin sitten vähään aikaan mutta siitä lisää piakkoin ihan omassa postauksessaan. Vielä ensi viikolle sovittiinkin tunti jonka jälkeen todennäköisesti aloitetaan pienehkö hyppyloma!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää teidän meno! Ketä teitä valmentaa esteillä? Jos saan kysyä, kuinka paljon opettaja ottaa yksityistunnista?

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016