BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. joulukuuta 2015

Joulukalenteri // Luukku 12.

Tässä kohtaa kun vuosi lähenee kovaa vauhtia loppujaan on hyvä alkaa pikkuhiljaa siirtämään katseet kohti tulevaa 2016 vuotta! Pienen joulutauon saattelemana hengähdetään ja löysätään nutturaa hetkeksi jonka jälkeen voidaan aloittaa treenikausi  toivonmukaan entisitäkin skarpimpina. 2015 vuoteen on mahtunut kaikenlaista ja paljon on ehtinyt tapahtua jos verrataan vaikka missä pisteessä oltiin tasan vuosi sitten tähän aikaan ja mihin pisteeseen ollaan nyt päästy. Toivon,että 2016 vuosi tulee olemaan vähintäänkin yhtä antoisa ja opettavainen kuin mitä tämä vuosi on meille ollut.

Alkuvuodesta otettiin takapakkia eikä asiat sujuneet ihan suunnitelmien mukaan. Tämän vuoksi en vuoden alussa laatintukaan kaudelle mitään sen konkreettisempia tavoitteita vaan edettiin ihan sen fiiliksen pohjalta   miten päästiin suurempien vastoinkäymisten ja epäonnistumisten yli. Loppukaudesta pystyttiin jo suurimmaksi osaksi keskittymään pelkästään metrin luokkiin ja pääsemään vihdoin pikkuhiljaa eroon niistä 90cm luokista.Uskaltaisinkin siis sanoa,että pystytään jatkamaan toivonmukaan ihan tästä mihin tällä kaudella jäätiinkin, jatkamaan niistä metrin luokista ja niistä edetä pikkuhiljaa. Mikäli vain oma pääni kestää ja saadaan rutkasti rutiinia alle sekä ylipäätän jos treenit sujuvat ilman mitään sen suurempia vastoinkäymisiä en näe mitään suurta estettä siihen,etteikö pystyttäisi siirtymään pikkuhiljaa 110cm luokkiin harkkakisojen sekä seurakisojen kautta niin,että myöhemmin myös pystyttäisiin strattaamaan myös 2-tason kilpailuissa. Kilpailemisen haluan ehdottomasti aloittaa pienemmistä kisoisa, joissa mulle ei tule paineita suorittamisesta. Tämä nyt onkin ollut kisojen kannalta ehkä se suurin ongelma, yksikin epäonnistuminen niin pakka hajoo kasaan ja touhusta häviää järki ihan totaalisesti. Paljon vain ratarutiinia alle jotta meno tasaantuu ja opin korjaamaan virheet ja keskittymään ja  myös radalla ilman,että alan tekemään hätiköityjä tyhmiä ratkaisuja.

Ennenkaikkea haluan oppia ratsastamaan rennommin ja saada istuntaani entistä paremmaksi. Jotta pystytään etenemään on mun opittava luottamaan hevoseen paremmin sekä myös itseeni, oppia pysymään päätöksissä. Oppia tekemään vähemmän itse. Oppia vaikean paikan tullen kokoamaan ajatukset ja jatkamaan. Edelleen yritetään saada meidän viikottaisiin ohjelmiin myös ne kouluvalmennukset. Juuri niin kuin mitä tähänkin asti kerta kaikki pohja rekentuu vähitellen sieltä asti miten sileällä ratsastaa ja täten heijastuu vasta sitten myös esteille.

Kaikenkaikkiaan yksinkertaisuudessaan tavoitteena on kehittyä koko ajan niin paljon kuin vain mahdollista. Haluni kehittyä ja kilpailla on kova ja tullaan kyllä tekemään paljon töitä tavotteiden ja onnistumisten eteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016