BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. joulukuuta 2013

Joulukalenteri-Luukku 23

En vaan voi vieläkään tajuta,että huomenna on jo jouluaatto! Mihin tää kaikki aika on oikein mennyt? Mulla  ei ole yhtään joulufiilis, ulkona sataa vettä kaatamalla ja tuulee kamalasti, lumesta ei ole minkäänlaista tietoakaan..
Pidän joulusta mutta voin myös sanoa,että en ole todellakaan jouluihminen.. ristiriitaista? 
Vihaan sitä, kun jokapaikassa on niin paljon ihmisiä ettei mahdu edes liikkumaan, vihaan kun ihmiset hössöttävät joulusta ihan turhaan, vihaan kun kaikki valittavat miten stressaavaa koko joulu on, vihaan miten paljon asioita ihmiset tekevät sen eteen, että joulu tulee vaikka oikeasti joulu tulee vaikka olisit tekemättä yhtään mitään! Olisi ihana viettää joulua jossain muualla kuin suomessa, voisin vain matkustaa jouluksi ulkomaille! Olen ihan pienestä pitäen viettänyt aina joka joulun suomessa niin olisi hauska välillä nähdä joulu jossain muualla päin maailmaa. 

En ole tehnyt oikeastaan mitään tänä vuonna joulun eteen, enkä tapani mukaan sitä ole edes stressannut. Huoneeseeni tietenkin tein perusteellisen joulusiivouksen ja samalla virittänyt sinne ihanat jouluvalot sekä kynttilöitä ja tietenkin hyvien kavereiden kesken ostimme toisillemma pienet paketit, muiden kanssa sovimme ettemme lähde turhaan tänä vuonan mitään ostamaan. Jotenkin tuntuu,että joka joulu joulusta tulee vain entistä materiaalipainotteisempi ja ihmiset stressaavat ihan liikaa joulun eteen. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, olen ennemminkin yleensä ollut se joka odottaa uuttavuotta kaikista eniten , nytkin jo innolla odottelen tulevaa uuttavuotta! :)
Mun jouluaatto alkaa aina aattoratsastuksella, joulu ei ole mitään ilman hevosia ja ihanaa rauhallsita maastoreissua! On ihana herätä aamulla aikaisin ja lähteä tallille aattoratsastukseen.  Aattoratsastuksista onkin tullut jo ihan perinne pikkutytöstä asti. Tänä vuonna tosin aattomaasto saattaa olla hiaman normaalia ankeampi kun ei ole laisinkaan lunta maassa :(  
Joko aaton aattona tai itse aattona ollaan yleensä riisipuuron jälkeen aamupäivästä koristeltu kuusi, meillä on joka vuonna ollut aina muovikuusi. Vähän jänskättää mitä tänä vuonna kuuselle sekä koristeille käy kun on koira talossa, saa nähdä malttaako Bruno jättää kuusen rauhaan,nyt tuleva joulu onkin muuten Brunon ensimmäinen joulu koskaan! :) Mun jouluaattoon kuuluu myös yleensä hautausmaalla käynti, joulusauna ja saunan jälkeen tietenkin jouluruokien syönti, vasta aina iltaisella avataan lahjat minkä jälkeen aina yleensä  syödään vielä jotain ja katsellaan joululeffoja. Vaikka en itseäni mielläkkään jouluihmiseksi on ihana vain olla ja rentoutua sekä viettääa aikaa perheen parissa! 

4 kommenttia:

  1. Haluaisin kommentoida tähän jotain muuta kuin, että kiva postaus, mutta ne sanat oikeesti kertoo kaiken tarvittavan; kiva postaus:)! -A

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016