BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. joulukuuta 2013

Joulukalenteri-Luukku 24!!


Ihanaa joulua kaikille Blogin lukijoille! 

Tulin äsken tallilta, syötiin ensiksi riisipuuroa ja juotiin glögiä jonka jälkeen suunnattiin joulumaastoon! Viimevuonna city maastoiltiin Divan kanssa artukaisten seudulla mutta tänä jouluna maastoiltiin ihan kunnon maastoissa. Toisin viime jouluna maisemat olivat paljon enemmän jouluisemmat kuin mitä tänä vuonna. Tallilta kun lähdettiin alkoi satamaan vettä kaatamalla ja ulkona tulee edelleen ihan paiskaamalla vettä, ei kovin jouluiset maisemat..  Maastoilun jälkeen harjailin ja toivottelin diivulille hyvät joulut jonka jälkeen diva pääsi takaisin tarhaan! :)
Joulukalenteri on tämän myötä myös päässyt päätökseen, on ollut hauska keksiä jokaiseen luukkuun eri postauksia, mitä mielte te lukijat olette olleet blogin tämänvuotisesta joulukalenterista, risuja ja ruusuja otetaan vastaan! :)  Jottei luukku 24 kumminkaan jäisi ihan näi tyhjäksi niin kunhan vain kerkiän esittelen myöhemmin tänään saadut lahjat joko sitten videolla taikka ihan kuvien avulla! :)

Nyt halutaan toivottaa Brunon kanssa kaikille oikein hauskaa joulua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016