BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. joulukuuta 2013

★Joulukalenteri-Luukku 6


Katsasus vuoteen 2013!

TAMMIKUU


Tammikuulta materiaalia ei kauheasti ehtinyt kertyä  eikä tammikuu ollu mitenkään erikoinen. Pakkasta oli kylmimmillään -27, tuuppailtiin, treenailtiin ja vietettiin diivulin kanssa normaalisti aikaa. 

HELMIKUU

10.pv Helmikuuta osallistuttiin Divan kanssa TR:n seurakisoihin missä hypättiin 80 ja 90cm molemmat nolla tuloksin. Helmikuun aikana kävin myös muutamaan otteeseen poneilemassa. Divan kanssa jatkettiin säännöllisesti treenailua.


MAALISKUU


Jälleen 10.pv osallistuttiin kotitallin seurakisoihin luokkina samat 80 ja 90cm. Puhtaat radathan sieltä tuli mutta arvosteluna oli ihanneaika joten ajasta napsahti kummassakin luokassa 1vp.
Maaliskuussa tuntui ,että kevät alkaa vihdoin pikkuhiljaa häämöttämään ja ilmatkin olivat kokonaisuudessaan tosi hyvät, divan kanssa useasti nautittittiin kentällä ihansta auringonpaisteesta taikka käveltiin pitkiä alkukäyntejä maastopolulla! :) Tulihan meillä maaliskussa myös Divan kanssa tasan vuosi täyteen, 29.3! 

HUHTIKUU
2.päivä huhtikuuta taivas sai uuden tähden! Ihan yllättäen kuulin,että Pedantin ajoilta lemppariksi tullut Kossu oli jouduttu lopettaman :( maailman rehellisin ja sympaattisin hevonen!

Divan kanssa  vietettiin aikaa normaaliin tapaan treenaillen ahkerasti sekä käytiin säännöllisesti hyppäämässä, kyllä ainakin hiukan yhteisen vuoden aikana kehityttiin eteenpäin ;)

TOUKOKUU

Toukokuussa kesä oli vihdoin ja viimein tulossa kunnolla ja pääsi viettämään jo ensimmäisiä hellepäiviä! Poneilin, diivailin, treenailin, hyppelin ja myöskin tipuin ensimmäistä kertaa ikinä divalta :D Toukokuussa oli myöskin perinteiseen tapaan Turun Malja.


KESÄKUU


Vietettiin niin ponin kuin Divankin kanssa rentoja kesäpäiviä ilman minkäänlaista kiirettä, lämpimistä ilmoista nauttien! Muutaman kerran oltiin Divan kanssa myös hyppäämässäkin! Kesäkuussa täytin myös sen kuuluisan 18-vuotta ja Bruno kotiutui vihdoin ja viimein meille!

HEINÄKUU
 Vuoden tauon jälkeen uskaltauduin divan selkään ilman satulaa ja vieläpä kentällä! Yllätyin positiivisesti kun diva oli satulatta paljon rennompi ja parempi eikä turhia hötkyillyt, jatkossa siis mentiin hiaman useasmmin ilman satulaa. Myös heinäkuuhun mahtui poneilua.


ELOKUU

Elokuussa oltiin parin viikon tauon jälkeen taas pitkästä aikaa hyppäämässä!
Käytiiin kuvailemassa..
ja tuuppailtiin!

Elokuun lopussa Diva muuttikin uudelle tallille hiaman kauemmaksi kaupungista jossa jatkoin edelleen tamman vuokraamista

SYYSKUU


Pienen kisa tauon jälkeen päästiin vihdoin osallistumaan meidän ekoihin ulkopuolisiin kisoihin, raisioon alvalle jossa hypättiin nolla rata 80cm luokassa, ehkä mun ja divan parhain rata koskaan!

LOKAKUU
Mun ja divan ensimmäiset alue-kisat, 90cm! 1vp. Itse unohdin kokonaan ratsastaa eteen , paikka ei täsmännyt niin kielto tuli toisteksi viimeiselle esteelle. 
Lokakuussa käytiin myös useasti sänkkärillä!

18.10.2013 Pitkä aikainen lemppari, hoitoponi ja vakkariponi metsäkylän ajoilta Julita siirtyi taivaslaitumille :(


MARRASKUU JA JOULUKUU
Marras,-ja joulukuu olivat ja on vähän hiljaisempaa koulun takia eikä näiltä kuukausilta ole tai tule kauheasti olemaan materiaali. Divalla kävin viimeksi viime viikolla. Yritän saada koulun suosiolla hyvin loppuun jonka jälkeen taas alan keskittyä taas aktiivisemmin hevosteluun ja ratsastukseen!


Tälläinen oli mun hevosvuosi 2013! Kaikenkaikkiaan aikaisempia vuosia onnistuneempi ja täyteläisempi ainoana miinuksena tämä loppuvuoden hiljaiselo hevostelussa. Innolla kumminkin odotan tulevaa 2014 vuotta! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016