BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. joulukuuta 2013

★Joulukalenteri-Luukku 11


Kiitos kaikille oman bloginsa linkittäneille!Kävin kaikki blogit läpi ja nyt tähän postaukseen olenkin valinnut omat suosikit esiteltäväksi. Blogit eivät ole missään parhausjärjestyksessä eikä edes siinä järjestyksessä miten niitä on linkitetty :) Blogeihin pääset tutustumaan linkkien kautta.

BLOGIARVOSTELUT:


Blogia päivittelee vuonna-96 syntynyt lukiolaistyttö. Blogi on enemmän valokuvapainotteisempi jonka myötä blogiin ihastuinkin! Blogissa on ihania monipuolisia todella hyvälaatuisia kuvia! Yksikään postaus ei ole samanlainen ja kirjoituksia on mukava ja helppo lukea! plussana siisti ja yksinkertainen ulkoasu sekä banneri. Tätä jään varmasti jatkossakin seurailemaan! :)


Essin on 17-vuotias lukiolaistyttö Oulusta joka posteilee blogissaan melko useasti hevosharrastuksestaan! :)  Erityisesti tykkään positiivisestä ja mukavasta kirjoitustyylistä, postaukset jaksaa aina lukea loppuun asti! Blogi sisältää hyvälaatuisia kuvia sekä sopivin väliajoin myös ajoittain videoitakin! 


Myös muutama kaverini linkitti oman bloginsa joten halusin myös yhden kaverini blogin nostaa esille! Tällä kertaa valitisin Liinan blogin! Liinan kanssa ollaan oltu parhaat kaverit ja pyöritty muksuna päivästä toiseen Metsäkylässä! Tällä hetkellä Liinalla on Penni shettis ylläpidossa ja postailee useasti kuulumisiaan penni ponin kanssa! Tykkään kirjoitustyylistä , postauksissa myös paljon hyvälaatuisia söpöjä poni kuvia! :))



Emma on vuonna-98 syntynyt tyttö Turusta. Emma kirjoittelee ratsastuskoulutunneista sekä touhuiluista hoitohevosten kanssa. Itsehän kävin aikoinaan useamman vuoden Metsäkylässä ja siellä aloitin koko harrastuksen joten osa  blogissa olevista hevosista on ennestään tuttuja. Alunperin jäin blogia ihan sen pohjalta lukemaan kun Kossu sekä Vilma siirtyivät Pedantin lopetettua Metsäkylään ja blogissa oli niistä paljon juttua. Erityisesti pidän hillitystä siististä ulkoasusta sekä sopivasta postaustahdista. Isona plussana,että melkeinpä jokaisesta postauksesta löytyy aina kuvia taikka sitten videoita! :) 

3 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016