BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. joulukuuta 2013

Poneilua

Tarkoitus oli tänään alunperin liikuttaa Diva mutta suunnitelmat muuttuivat sen verran ,että liikuttelinkin tänään K:n ja vasta ensi viikolla pääsen diivailemaan! :) Liina tuli aamupäivästä hakemaan mut ja suunnattiin tallille päin jossa liikuttelin siis K:n. Poni on mulle jo vanha tuttavuus ja siitä olen blogissakin jotain aikaisemmin tainnut mainita, kesällä olin sen kanssa artukaisissa hyppäämässä ja syksymmällä olen saanut sen muutaman kerran myöskin liikuttaa, varsin ihana poni tapaus! :) 

Menin kentällä ehkä vajaa tunnin verran tehden oikeastaan mitään sen ihmeempiä, lähinnä työskentelin kummassakin suunnassa käynnissä sekä ravissa pääty-ympyrällä. Alkuun K oli melkoisen jännittyneen oloinen ja kyttäili paljon ympärilleen, pikkuhiljaa se kumminkin alkoi keskittyä itse työntekoon ja alkoi rentoutumaan kivasti. Tehtiin vähän siirtymisiä, suunnanmuutoksia sekä temponvaihteluita. Lopettelin siihen kun poni kulki rennosti ja hyvin eteen, jäi kyllä hyvä fiilis poneilusta! :) Tallilta suunnattiin  vielä toiselle tallille Inkisille, kävin myöskin moikkaamassa ja vastineeksi kuvailemassaa  Liinaa ja hänen ylläpitoponia Penniä!

Alhaalla videokooste tämänpäiväisestä, iso kiitos Liinalle kuvaamisesta! :)

3 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016