BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. joulukuuta 2013

★Joulukalenteri-Luukku 19

Iloinen ja onnellinen tuore kuski ilmottautuu!! wuhuu inssi vihdoin läpi ja kortti taskussa! 
En vois olla enään yhtään onnellisempi tuntuu,että muutenkin kaikki muutkin asiast alkavat loksahdella paikoilleen! :) Koulussa on ollut eilen ja tänään kivan rennot päivät, ollaan väännelty kampauksi,värejä sekä meikkejä toisillemma ja huomenna viihdoin alkaa loma,oon kyllä niiin loman tarpeessa!!:)

En ollut suunnitellut tämän päivän luukkuun yhtikäs mitään eikä  mulla ole koko päivänä riittänyt edes aika muutakuin vasta nyt illalla tulla koneelle joten tulin vain kertomaan kuulumiset. Yritän petrata joulukalenterin lopun ;)  Loppuun vielä parit kampauskuvat koulusta eiliseltä ja tältä päivältä!

Itse olin eilen kaverille väri, meikki ja kampausmallina ja tälläinen pallonuttura päässä hiipsin koulusta kotiin! :) oli aikas makeee!
Tänään puolestaan tein toiselle luokkalaisella punaiset liukuvärjätyt latvat sekä kampauksen ja meikin, väristä tuli kyllä ihan sairaan kiva! :)

2 kommenttia:

  1. ihana toi kampaus! joku postaus joka kertois enemmän sun koulunkäynnistä ja noista töistä ois tosi kiva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) http://momoona.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-5.html tuosta postauksesta itseasissa aika tarkeellen löytyy mun koulukäynnistä :) toki voin toteuttaa erikseen vielä postauksen vaikka noista töistä ! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016