BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. syyskuuta 2015

Alkuviikon kuulumiset!

Glitterin kanssa arki rullaa kotona samaan tavalliseen tapaan. Tallilla on jälleen tultu käytyä aikaisin aamusta tai joko myöhään illalla joten sen puolesta multa ei tällä hetkellä  löydy paljon edes minkäänlaista kunnon materiaalia. Olemme treenailleet sileällä viime kouluvalmennuksesta mieleen painuneita asioita, maastoilleet sekä ihan vain olleet ja viettäneet rentoja syyspäiviä. Tällä viikolla Glitteri vietti eilen ansaittua vapaapäivää ja tänään puolestaan Geen vuokraaja kävin tamman liikuttamassa kun itse suuntasin ratsastamaan Camperin. Orin ratsastuskerroista jää kyllä jotenkin aina niin hyvä fiilis. Hyvää vastapainoa ja samalla opettavaista aina välillä päästä ratsastamaan muitakin hevosia kuin vain Glitteriä!Tulevana viikonloppuna oli alkuperäisten suunnitelmien mukaan tarkoitus lähteä hyppäämään Ypäjälle kisoihin mutta  emme saaneetkaan kyytejä mitenkään järkevästi sovittua joten nämä kisat jäävät nyt meidän osalta välistä. Tämä nyt ei oikeastaan edes haittaakkaan vaan mielummin mennään jonkun aikaan Glitterin kanssa vähän rennommin kisojen osalta ja treennaillaan kotosalla, katsotaan joskos kumminkin vielä joihinkin kisoihin päästääisiin tällä kaudella lähtemään. Lokakuun Ypäjän kisat ainakin houkuttaisivat joten toivotaan,että saataisiin sinne kyydit järjestymään!

Tähän viikkoon mahtuu vielä maastoilua, itsenäistä treenailua sekä viikonlopulle saatiin sovittua hyppäri. Tälläisia kuulumisia näin alkuviikkoon, palaillaan seuraavan kerran loppuviikosta jolloinka postauksesta toivonmukaan löytyy paremmin se punainen lanka ja kunnon aihe!Mitä teidän alkuviikkoon kuuluu? 


1 kommentti:

  1. Minun alkuviikkooni on kuulunut joka paikassa juoksemista...

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016