BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. syyskuuta 2015

Hööksin bloggaajatapaaminen // koirauutudet!



Ihana Siiri järjesti mukavan bloggaajatapaamisen viikko takaperin perjantaina Raision Hööksillä! Ilta oli kyllä varsin onnistunut ja oli kiva päästä mukaan ensi kertaa tälläiseen tapaamiseen ja tutustua uusiin ihmisiin. Kiitokset siis Siirille,että sain olla mukana sekä koko muulle porukalle ja tietysti Hööksille yhteistyöstä! Mukana tapaamisessa olivat: Maisa, Henu, Nea, Essi, Johanna, Emma, Jenni ja Milka. (Nimeä klikkaamalla pääsette kurkkaamaan myös muidenkin blogit ja tapahtumapostaukset!)

Paikalla olivat Hööksin edustajina Suomen myymälöistä vastaava aluepäälikkö Mici, myymäläpäällikkö Christa sekä myyjä Mariel. Hööks otti meidät vastaan iloisin mielin alkumaljojen kera! Illan ohjelmaan kuului alkumaljojen sekä herkullisen iltapurtavan lisäksi kierros liikkeesä jonka aikana saimme kuulla Hööksin historiasta,syksyn ja talven uutustuotteista,lisäravinteista sekä tietysti tutustuimme illan aikana paremmin myös toisiimme.
Kuva: Siiri









Kauppa pursui toinen toisitaan hienompia ratsastus sekä hevosvarusteita ja mieli teki ostaa vähän kaikelaista! Olen shoppaillut itselleni lähiaikoina sen verran paljon uusia ratsastusvaateita,-sekä tarvikkeita joten kun en itse varsinaisesti mitään akuuttia tarvinnut tulivat pääosin kaikki kotiin viemis tuliaiset ostettua tällä kertaa Glitterille. Ostoksista kumminkin piakkoin lisää ihan erillisessä omassa postauksessaan!

Kuva:Emma


Olimme jo etukäteen sopineet mistä kukin kirjoittaa jottei kaikilta tulisi ulos täysin samanlaista tekstiä. Itse keskityin koirien uutuustuotteisiin  Hööksin valikoimaan kuuluu ratsastajan ja hevosten vaatteiden sekä varusteiden lisäksi kattava valikoima kaikenlaista myöskin koirille. Koiravalikoima sisältää käytännölliset ja kestävät tuotteet ja valikoimasta löytyy esimerkiksi, koirantakit keliin kuin keliin, heijastimet, pedit, ruokakipot, koiranlelut, kaulapannat sekä taluttimet.Kattavan tuotevalikoiman lisäksi hööksiltä löytyy uutuutena koirille myöskin agilityesteet.

Kuva: Essi 































Tämän syksyinen muoti niin katukuvassa kuin ratsastajan varusteissa on hillittyä ja maanläheistä, yleisimpinä 
värienä ovat tummansininen, musta sekä erinsävyiset ruskeat. Tämä näkyi myös koirien tuoteuutuuksissa! Koiravalikoimasta löytyikin täysin samaan värikaalaan sopivat koiranvaatteet,kaulapannat sekä taluttimmet jotka onkin helppo yhdistää ratsastajan vaatetukseen. Erityisesti  Hööksin omalta tuotemerkiltä JH Collectionilta  löytyi sopivasti kaikki sävy sävyyn niin hevoselle, ratsastajalle kuin koirallekkin! Pirteinä värivaihtoehtoina koiranpedeistä löytyi tummansinisen ohella pinkkejä yksityiskohtia sekä etenkin sadetakeissa värit olivat kirkkaimpia, löytyi, sinistä, oranssia vihreää kuin myös pinkkiäkin.


Pawz tuotemerkiltä löytyi koirille omat suojakengät jotka suojaavat pakkaselta, vedeltä,kuralta yms. Suojakengät myydään 12kpl pakkauksissa. Suojatossut mukautuvat tassuihin ja koira saa hyvän tuntuman kosketuspintaan. Bruno on kauhean helposti taipuvainen nuolemaan tassujaan  syys-ja talviaikaan joten tämä saattaisikin olla kokeilun arvoinen tuote! Sade ja floskakeleillä nämä vain lenkille lähtiessä jalkaan niin pysyy tassut kuivina ja suojassa kosteudelta. 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016