BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. syyskuuta 2015

Materialismionnellisuus!

Hööksin bloggaajatapaamisessa  saimme valita jokainen omavalintaisen sponsorituotuotteen sekä tehdä illan aikana ostoksia alennetuin hinnoin. Itse pähkäilin pitkään mitä oikein tarvitsisin mutta loppujenlopuksi kun en tarvinnut itselleni mitään akuuttia päädyin ottamaan tuotelahjan Glitterille ja valitsin JH Collectionin Bergamo ratsastusloimen. Ratsastusloimen lisäksi mukaan tarttui myös Glitterille uusi satulahuopa sekä itselleni ostin tällä kertaa vain Spooksin ihanan tummansinisen pannan.

Postauksen kuvat © Emma
Ratsastusloimi on ollut aikaisemmin jo viime talvena ostoslistalla mutta kun silloin en löytänyt yhtäkään kohtuuhintaista saati omaan silmään miellyttävää loimea joten Glitteri joutui pärjäämään ilman. Tämä ratsastusloimi on paksu ja vedenpitävä jossa on kaksikerroksista fleeceä ja tätä löytyy vain ruskean värisenä koissa 125-155cm. Glitteriltä tämä löytyy koosta 135, kooltaan tämä loimi on melko reilua kokoa. Kyseinen ratsastusloimi on niin Glitterin näköinen ja sopii tammalle kuin nakutettu! Pienten yksityiskohtien kuten kultaisen JH Collectionin logon tai valkoisen reunuksen ansiosta loimi sopii entistä paremmin meidän muuhun varustukseen.























Tämän ihanan tuotelahjan lisäksi ostin Glitterille uuden parempaan käyttöön tarkoitetun satulahuovan lähinnä siis kisoihin sekä valmennuksiin. Pitäähän satulahuovan nyt olla samaa sävyä kuin ratsastajan kisatakkikin ;) Kivana yksityiskohtana tässä huovassa on tuo huovan reunus jossa tummansinisen lisäksi reunoissa on valkoista sekä kultaista. Kultaisen yksityiskohdan myöte huopakin sopii entistä paremmin muuhun varustukseen. Kyseistä huopaa löytyy tämän mariinin sinisen lisäksi myös vaaleansinisenä sekä ruskeana.
























Satulahuopa on jo päässyt ihan kunnolla käyttöön asti ja tämäkin istuu Glitterille  kuin nakutettu mutta syyskuisten lämpiemien ilmojen vuoksi ratsastusloimelle ei ole vielä ollut kunnollista tarvetta. Kovasti siis odotellaankin ilmojen tästä vähän viilenevän niin pääsee ratsastusloimikin kunnolla käyttöön asti. Kyllä nyt on Gee tyytyväinen uusiin varustehankintoihin!

1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016