BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. syyskuuta 2015

Vanha tuttu Taavi!

Taavi on mulle tuttu vajaan parin vuoden takaa kun vuokrasin ruunaa tammikuusta 2014 alkaen samaisella tallilla jossa  Artukaisissa myös Glitteri asuu mutaman kuukauden ennen kuin löysin Geen vuokralle. Nykyisin Taavi on lähinnä tuttu vain sitä kautta,että käydään Taavin omsitajan Carlan kanssa samoissa valmennuksissa sekä ollaan kuljettu kisoihin samoilla kyydeillä. Carla soitteli yllättäen eilen illalla joskos haluaisin liikuttaa myöskin Taavin ja tottakai halusin!


Carla tuli meitä illemmalla maneesille neuvomaan sekä ohessa myöskin kuvaamaan!  Taavilla oltiin edellispäivänä hypätty joten lähinnä vain ratsastelin kevyesti askellajit läpi ja tutustuin "uudelleen" hevoseen,että miten se nyt toimiikaan.Viimeksi menin Taavilla tosiaan vajaat pari vuotta sitten sen jälkeen kun olin lopettanut Divan vuokraamisen, Taavi tuntui silloin isolta, raskaalta ja tahmealta hevoselta jota en saanut liikkumaan oikein mitenkään päin enkä oikein osannut vaatia hevoselta juuri mitään. Näytin selässä pieneltä ja hyvä kun sain edes jalkoja kunnolla hevosen ympärille. Sen lisäksi,että hevonen on muuttunut ja mennyt tämän parin vuoden aikana ratsastettavuudeltaan eteenpäin oli kiva huomata,että olen myöskin itse sisäistänyt asioita sekä kehittynyt ratsastajana eteenpäin! Nyt pystyin vaatimaan ja ratsastamaan samaa hevosta aivan eri tavalla kuin mitä vajaat pari vuotta takaperin!

Oli kyllä taas hurjan kiva päästä pitkästä aikaa piipahtamaan Taavin selässä sekä ratsastamaan välillä täysin erillaista hevosta kuin mitä Glitteri on. Kiitokset vain Carlalle hevosen lainasta! :)


4 kommenttia:

 1. Oi kiva kuulla vähän muistakin hepoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivaa vaihtelua kirjottaa aina välillä muistakin kun Geestä! :)

   Poista
 2. Oot kehittynyt niin paljon tässä parin vuoden sisällä, että saat lainata Taavia joskus toistekkin jos haluut!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti, jooo enemmän kun mielellään voin mennä Taavilla joskus toistekkin! :))

   Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016