BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. syyskuuta 2015

Huonosta alusta parempi loppu

Torstai illaksi saatiin pitkästäa aikaa sovittua Kaisan estevalkka. Viime valmennuksesta olikin jo vierähtänyt tovi ja viimeaikaset hyppykerrat ovatkin lukeutuneet vain kilpailuihin. Tällä kertaa verkattiin valmennuksessa samalla lailla kuin mitä kisoissakin, otin askellajit läpi jonka jälkeen siirryttin hyppäämään korotetusti toisesta suunnasta pysytä ja toisesta kierroksesta okseria. Verrkkahyppyjen jälkeen lähdettiin tulemaan melko pian lyhyttä rataa jota tultiin pari kierrosta korottaen.

Rata näkyykin kokonaisuudessaan hyvin videolta joten ei siitä sen enempää. En tiedä missä mun keskittyminen ja ajatukset oikein olivat alussa mutta pariin otteeseen saatiin rata aloittaa aina uudelleen ja uudelleen kun joka kerta se meni suoraan sanottuna aivan penkin alle.. Varmaan ensinmäiset kolme kertaa unohdin radankin ja ratsastin väärin.. Noh kasailin ajatukset kasaan ja aloitettiin koko homma uudelleen hieman paremmalla tuloksella.

Gee tuntui oikeastaan aika hyvältä! Heti kun itse muistin ratsastaa ja keskittyä niin lähti homma paranemaan koko ajan loppua kohden. Tultiin rata pariin otteeseen n.metrin korkeudella jonka jälkeen esteitä nostettiin ja tultiin sama uudelleen. Hahmotin paikat ja sain tuotua geen lähes joka kerta niihin paikkoihin kuin halusinkin. Hevonen tuntui hyvältä ja etenkin viimeisellä kierroksella saatiin oikein hyvät hypyt joihin olikin hyvä tällä kertaa lopetella. Positiivisin ja hyvin fiiliksin suunnataankin huomenna Saloon kisoihin!

Valmennus oli vasta sen verran myöhään illalla,että ulkona ehti jo hämärtyä joten kuva sekä videomateriaalit ovat tällä kertaa melko hämärälaatuisia. Emma kumminkin sai pimeästä huolimatta räpsittyä meistä parit julkaisukelpoiset kuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016