BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. joulukuuta 2012

*JOULUKALENTERI*- luukku 12


Päivän aikataulupostausta! 


Kello soikin aikasin vaikka mulla ei kouluun mitään kiirettä ollutkaan kun oli iltavuoro. Sen sijaan suuntasinkin tallille päin, omistaja tuli pitämään tuntia ja päästiin vihdoin taas divan kanssa loikkimaan!! 

8:03 olin tallilla ja kävin hakemassa divan sisälle, pistin sen kuntoon ja nokka kohti maneesia!



 8:30.-9:30 meillä oli tunti. Verkassa tultiin puomeja ravissa kaarevasti ravissa sekä laukassa. Hyppäämään aloitettiin kavaletti-pysty linjalla johon taisi muistaakseni tulla 4-5 askelta. Alussa Diva pääsi linjalle hiaman kaahottamaan ja lähti hyppyihin hiaman kaukaa,uusiksi tuluta kun itse  pidin tarpeeksi kauvan vastaan ja pidin jalan kiinni onnistui paljon paremmin.Linjaa tultin pari kertaa uusiksi korottaen jonka jälkeen linjan jälkeen tultiin suuntaa vaihtaen okseri ja okserin jälkeen toisessa päädyssä olevat kaarevat puomit.  Ongelmaksi lähinnä muodostuikin tuo puomi ympyrä oikeassa kierroksessa. Diva pääsi hiaman kuskailemaan ja livahtamaan ulos puomeilta. Itse olisi vain tarvinnut vahvemmin asettaa sisälle ja käyttää sisäpohjetta. Jouduin pari kertaa pysäyttämään divan ennen puomeja,ettei se vain kaahottaisi, tämän jälkeen tehtvä alkoi jokseenkin sujua hiaman paremmin.. Loppuun tultiin vielä pari kertaa pelkästään linja ja okseri. Linjalle saatiin hyvät hypyt, paikat täsmäsivät, hevonen malttoi odottaa tarpeeksi kauvan ja vauhti oli kontrollissa.  Tunnin jäkeen hoidin divan ja vein takaisin tahraan ja lähdin nopsaan takaisin kotiin päin.



11:00 Olin 11 aikoihin suunnilleen kotona, kävin suihkussa, katsoin yhden leffan loppuun ja selailin nettiä ja tein aamupalaa.



12.12.2012 klo: 12:12! Rupesin etsimään vaatteita kouluun ja laittamaan hiuksia sekä meikkaamaan.

13:41 Olin matkalla koululle, eka asiakas tulikin heti kahden aikaan.. On muuten  melko rasittavaa yrittää leikata nukkuvan asiakkan hiuksia :D

14:00-20:00 Koulussa ei oikein ollut mitään ihmeellistä, kaksi leikkausasiakasta  ja muuten vain istuskelin ja selailin lehtiä, kävin syömässä, katselin telkkaria ja siivoilin.. melko tylsä päivä, inhoon näitä iltavuoroja!

Nyt äskettäin tulin koululta kotiin ja nyt taidan vaan katsella leffaa ja ruveta nukkumaa, huomenna onneksi vapaa päivä, ehanaa! :)



Mitäs tykkäsitte tämän tyyppisestä postauksesta? 

4 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus! onks sulla 4S vai 4 iPhone siis?

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin! Siis nukkuiks se asiakas iha oikeesti siinä tuolissa!? :D mitä siihe voi nukahtaa xD

    VastaaPoista
  3. Hahh joo siihe se nukahti vaiks kuimont kertaa ja joutusi herättää sitä muutama kerra xD en mäkää tajuu mite siihe pystyy ees nukahtaa :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016