BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. joulukuuta 2012

Työvoitto!

Oon ihan joulufiiliksissä! Ulkona on ollut kokopäivän niin ihana ilma, aurinko paistanut, -15 astetta pakkasta ja satanut lunta! Oli ihana käppäillä loppukäynnit metsäpolulla kun lumi vaan narskui divan kavioiden alla :D vitsit ois niin kiva päästä baanaileen johonkin pellolle!  

Pahoittelut taas materiaalittomasta postauksesta,tallilla ei ollut ketään kuvaamassa :( koitan ens viikoks saada jonkun tulemaan kuvaamaan! :)



Huomasi kyllä,että taitaa useallakin hevosella viirata nää pakkaset päässä,heppoja kun hain tarhasti niin olivat kyllä sen verran pörhäkkäinä :D Divan kanssa mentiin maneesilla hiukan yli tunnin verran.Aluksi se oli taas tosi reipas ja pörhäkän oloinen, tuntui kipittävän vain alta eikä kuunnellut pidätteitä.Otin alkuun kaikki askellajit läpi ja melko pitkän laukkatyöskentelyn tehden hiukan siirtymisiä käyntiin.Käveltiin hetki ja jatoin ravissa työskentelyä. Diva tuntui entistäkin reippaamalta eikä kuunnellut pidätteitä sitten yhtään.. Jatkoin seuraavaksi käynnissä tehden pitkillä sivuilla aina pohkeenväistöjä. Diva alkoi keskittymään pikkuhiljaa paremmin ja paremmin työntekoon ja alkoi olemaan rauhallisemman tuntuinen. Siirsin raviin ja jatkoin väistöjä harjoitusravissa. Diva tuli kokoajan vain paremmaksi ja loppuun päin se olikin todella rennon ja hyväntuntuinen, ravasi hyvin pyöreästi eteen! Alkutunnista diva oli kuin mikäkin höyryjuna mutta parani loppuun päin tosi paljon, loppuun ravailin loppuravit eteen-alas ja käytiin mettäpolulla käppäilemässä loppukäynnit. Diva oli kyllä niin hieno, jäi hyvä fiilis ratsastelusta vaikka alkutunnista tuntuikin ettei hommasta tule mitään! :D 


Mitäs muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Bannerin väsäsin nopeasti, olkoon tää nyt tälläsena väliaikasena kunnes saan paremman ja talvisemman! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016