BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. joulukuuta 2012

*JOULUKALENTERI*- luukku 3


Multa oltiin jo tosi kauvan sitten tälläista toivottukkin mutta en ole koskaan jaksanut tätä toteuttaa :D Joten päätin nyt toteuttaa tämän postaustoiveen joulukalenterissa. Eli miten hoidan hiuksiani, miten niitä laitan, miten meikkaan ja mitä tuotteita yms.. 

Hiukset olen tottunut pesemään lähes joka päivä.. joskus saatan kyllä pestä jokatoinen pv jos en esim ole ollut tallilla taikka päänähka ei ole hikoillut tai muuta..Shampoona ja hoitoaineena mulla on BC Moisture Kick joka  on tarkoitettu kuiville hiuksille. Suihkussa vain pesen hiukset ja pyyhekuiviin suihkutan tuota jätettävää hoitoainetta. Mulla on melko kuivat hiukset ja vähänkin jos ulkona on kosteampi ilma menee suoristetut hiukset entistä kiharammalle.. tätä kun oon käyttänyt nyt jonkun aikaan niin huomaa ettei hiukset kiharru kostealla ilmalla niin helposti kun tää shampoo kosteuttaa niitä. Aikaisemmin en edes tiennyt kunnolla tällästen kampaamo shamppoo-tuotteiden merkityksiä vaan ostin aina ihan tavallisesta kaupasta shamppoo ja hoitoaineet.. Huomaa kyllä,että hiukset pysyy paremmassa kunnossa kun käyttää oikeanlaisia tuotteita :)

Yleensä suoristan aamuisin vaan hiukset, joskus saatan kiharrella raudalla jos on ylimääräistä aikaa. Ennen suoristamista käytän aina tota Osis+ lämpösuojaa. Hiukset pysyy paremmin koko päivän suorina kun on alla lämpösuoja. Lakkaa en oikeastaan tykkää kamalasti käyttää mutta saatiin tukusta ilmaiseksi tollaset isot lakkapullot niin tota oon nyt jonkun verran käyttänyt.

En  meikkaa mitenkään ihmeellisesti, varsinkaan nyt kun on nää ripsienpidennyksetkin. Käytän joko tuota BB-voidetta taikka Macin meikkivoidetta. Macin irtopuuteri sekä rimmelin aurinkopuuteri.Kulmat yleensä vain harjaan tai hiukan vahvistan kynällä. Sillon kun ei ole ripsienpidennyksiä niin rajaan lainerilla ja pistän ripsaria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016