BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. joulukuuta 2012

*JOULUKALENTERI*- luukku 7

7. luukusta paljastuu tältä päivältä tallipäivä tyyppinen video! 

Mulla olikin tänään koulusta vapaapäivä ja suuntasinkin jo heti aamupäivästä tallille. Diva katseli ihan ihmeissään kun kävin hakemassa sen tarhasta hiukan aikasemmin pois :D Viivi oli meitä kuvaamassa ja räpsittiin parit talviset kuvat samalla matkalla kun käveltiin tarhoilta talliin, palaillaan näihin kuviin kumminkin myöhemmin ;)  Mentiin maneesissa ehkä hiukan yli tunnin verran. Otin alkuun kaikki askellajit läpi. Käynnissä tein vähän siks saks pohkeen väistöä uralla ensin käynnissä jonka jälkeen samaa harjoitusravissa.Diva oli taas todella reippaan oloinen ja tuntui vain kipittävä alta. Laukkaa otin ympyröillä. Laukkojen jälkeen diva oli kyllä tosi vauhdikkaan oloinen. Jatkoin työskentelemistä ravissa. Sai kyllä tehdä jonkin aikaa kunnolla töitä,että diva alkoi keskittymään. Loppuun päin se kyllä jo liikkui huomattavasti rennommin ja paremmin ja malttoi keskittyä kunnolla! Loppuun keventelin vielä loppuravit eteen-ala ja käytiin metsäpolulla käppäilemässä loppukäynnit! :)

5 kommenttia:

  1. tosi kiva video! (: ihanat värit siinä ja kivasti teillä lunta jo siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo turkuun on satanut jo ihan reippasti lunta, nytkin taitaa pyryttää vielä lisää :D

      Poista
  2. täst tuliki iha hieno video! :D kerranki kuvattii matskui iha alus lähtie, vois useemminki :) mut ei diva ainakaa ulkootpäin näyttäny mitenkään hirveen reippaalle nii iha hyvält teijän meno näytti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep nii vois, vähä vaihteluu ettei aina vaa pelkkii ratsastusvideoit :D kiitti :D

      Poista
  3. Hienosti menitte :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016