BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. joulukuuta 2012

*JOULUKALENTERI*- luukku 19


5 yötä jouluun!! Aika on mennyt kyllä ihan siivillä. Itse herään yleensä joka asiaan hiaman myöhässä, tässäkin asiassa sillä en ole saanut/kerinnyt ostettua vielä edes kunnolla joululahjoja, ehkä ois piakkoin korkea aika tai jää lahjat muuten ostamatta :D Ei kyllä huvittais lähteä kiertämään kaupungille ostamaan mitään  kun joka paikassa on hirveät ruuhkat ja väen paljoudet :D Onko teillä erityisemmin muuten mitään joulusuunitelmia, taikka miten vietätte joulua? :) Mun on ainakin joka joulu päästävä aina aamulla tallille! Lähes nyt joka vuosi olen aina aikaisin aamulla herännyt ja lähtenyt tallille. Tänäkin jouluna taidan aamulla mennä tallille kun siellä järjestetään jonkun tyyppinen aattoratsastus! :) Talleilun jälkeen syödään päivällä  katsotaan telkkaria ja käydään joulusaunassa, illalla avataan vasta lahjat, ihan siis perinteinen joulu :D

Innostuin yksi päivä kuvailemaan kameralla ja kokosin muutamat klipit kasaan videolle, päätin sen nyt tännekkin jakaa vaikka onkin tosi lyhkänen :) 



Tämänpäiväisestä talleilusta ei olekkaan ollenkaan kuvia :(  Tuuppailtiin tänään divan kanssa. Nyt kun oon tottunut tohon divan koulupenkkiin niin siinä on kyllä ihan älyttömän hyvä istua! Tein tosi pitkän käyntityöskentelyn taivutin hevosta kumpaankin suuntaan kunnolla sisälle ja ulos, suoralla uralla tehtiin vähän avoja. Diva taipui hyvin ja alkoi liikkumaan pikkuhiljaa rennommin. Kun D tuntui tarpeeksi hyvältä jatkoin työskentelyä ravissa. Ravissa pyysin divaa ravaamaan oikein kunnolla eteenpäin, etenkin pitkillä sivuilla pyysin isompi tempoista ravia ja lyhkäsillä sivuilla hiaman hitaampaa. Diva alkoi itseasiassa pelittämään  ja liikkuman todella hyvin kunhan muisti ratsastaa vähän reilummin eteenpäin.Ravissa jäin vielä päätyyn ja tein parit siirtymiset jonka jälkeen jatkoin laukassa. Laukkasin kumpaankin suuntaan koko uraa pitkin ,tein muutamia siirtymisiä raviin ja työskentelin pääosin ympyröillä. Diva oli todella hyvän tuntuinen myöskin laukassa, oli koko ajan hyvin kuulolla ja laukkasi todella rennosti eteenpäin. Laukkojen jälkeen jäin istumaan harjoitusraviin ja lähdin työskentelemään eri kiemuraurilla, taivuttelin ympyröillä ja vaihtelin usein suuntaa, lävistäjällä pyysin hiaman isompaa ravia. Diva alkoi haukeutumaan pikkuhiljaa paremmin alas ja oli ihan todella hyvän tuntuinen ratsastaa. Kuunteli hyvin, oli rento ja asettui sekä taipui hyvin. Ihan lopuksi vielä keventelin loppuravit eteen-alas. Olisin voinut taas jatkaa ratsastusta ties kuinka kauvan kun heppa pelitti jälleen niin hienosti, jäi kyllä taas niin hyvä fiilis ratsasteluiden jälkeen, on se diva vaan hieno! :)

Sunnuntaina seuraavan kerran diivailemaan jolloin Essi taisikin lupautua tulemaan kuvailemaan :) palaillaan siis toivonmukaan kuvien ja videoiden kera! :)


p.s Vielä on aikaa joten muistakaahan kaikki käydä osallistumassa arvontaan! ;)

2 kommenttia:

  1. Oi että kuin ihana video! Tuli niin lämmin ja jouluinen fiilis, taidankin mennä tästä tekemään lämmintä glögiä ja vaivun peiton alle :3

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016