BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. joulukuuta 2012

Christmas gifts!

Arvonta on nyt suoritettu ja arvottu netin arvontakoneella.. Onnelliseksi voittajaksi paljastui tällä kertaa Peppiina Kuusisto, paljon onnea! Laitan sinulle pikimmiten tulemaan spostia joten tarkkailehan sähköpostiasi!:)


Sitten vähän lahjoihin jota tänä jouluna sain :) Joulupukki ei tuonut taaskaan sitä hevosta eikä kyllä koiranpentuakan kun ei  vielä missään pentujakaan ole syntynyt :D Sen sijaan sain kauvan toivomani ja himoamani GHD:n suoristusraudan sekä  ghd:n hiustenkuivaajan! Toinen ehdoton lemppari lahja oli tuo Guessin rannekoru! Oon ihan mielettömän iloinen noista lahjoista, juuri ne mitä toivoinkin, oon nyt ihan rakastunut tuohon rautaan! Näiden lisäksi sain vielä kl:n saapassukkia,rahaa, leffalippuja,lahjakortin,hajuvesipaketin,meikkejä,radion,vaatteita sekä paljoon suklaata! Toivottavasti tekin olette saaneet mieleisiä lahjoja! :)










9 kommenttia:

  1. miks sun molemmis arvonnois voittaja käyttäjä on tehty sillo ku arvonta on julkastu ja lukee täsmällee osan samoist blogeist kun sä onks tää joku lukijoitten keräy yritys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä eikä todellakana ole, mitä oikein luulet :o Ehkä on haluttu tehdä käyttäjä arvonnan takia? Katsoin tuon voittajan profiilin ja siellä oli joukossa ehkä 3 blogia joita itse luen myös, nekin näyttivät olevan nuo todella suositut blogit :D

      Poista
  2. apua, sun sähköposti oli mennyt roskaposteihin(kyselit siis uutta banneria) :DDD no, ota uudelleen yhteyttä sitten joskus kun tarvitset uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ajattelinkin,että tulikohan oikeeseen osoitteeseen kun ei kuulunut vastausta :D joo pistän sulle uudestaan spostia :)

      Poista
  3. Voi vitsit arpaonni ei yleensä suosi minua :D kiitos! Sähköpostisi tuli perille :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja lahjoja, ihana tuo guessin koru! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja lahjoja oot saanut! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016