BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2012

Talvi tuli!

En ole pahemmin kerinnyt viikon aikana postailemaan.. on ollut iltavuoroviikko ja koululta olen kerinnyt kotiin vasta puoli yhdeksän jälkee, noissa iltavuoroissa ei kyllä ole mitään hyvää paitsi,että aamuisin saa herätä ilman herätyskelloa ja syödä aamupalan rauhassa :D Noh onneksi ensi viikko on aamuvuoroa niin pääsee tallillekkin ajoissa! Maanantaiselta ei olekkaan mitään materiaalia kun en ketään saanut värkättyä kuvaamaan, silloin sain taas käydä liikuttamassa ponin. En näin jälkikäteen tarkalleen muista mitä tehtiin mutta mentiin melko rennosti lähinnä kaikki askellajit läpi, poni oli tosi kivan ja rennon tuntuinen loppuun päin ratsastaa! 

Torstaisesta asti turussa on satanut ihan kiitettävästi lunta! Tälläkin hetkellä taitaa vielä pyryttää lisää lunta, toivottavasti toi lumi nyt tuli pysyäkseen! Tallillakin oli kamala tarpominen tarhoille kun osaa polkua ei oltu vielä saatu kunnolla aurattua. Mentiin Divan kanssa tänään maneesilla varmaan vajaa tunnin verran. Pakkaset olivat taineet vaikuttaa myöskin jonkun verran divaan kun oli sen verran aikaisempaa pörheämpänä tänään :D Tein melko pitkän käyntityöskentelyn jonka jälkeen keventelin pari kierrosta kumpaankin suuntaan, tämän jälkeen otin melko pian laukkaa. Laukassa jatkoin kokouraa pitkin sekä ympyröillä työskennellen. Käveltiin hetki jonka jälkeen otin vielä kumpaankin suuntaan laukkaa ja hiaman siirtymisiä. Laukkojen jälkeen diva oli melkoisen reippaalla päällä, tuntui vain kipittävän alta pois. Jäin päätyyn hetkeksi työskentelemään ympyrälle ja koitin saada hevosta rennommaksi. Diva kyllä rauhottui loppuun päin mutta ei ollut tänään niin hyvä ratsastaa kuin mitä aikaisempina kertoina. Noh toivottavasti huomenna menee paremmin! :)

Huomenna siis seuraava kerran diivailemaan ja ensi viikolla tiistaina sekä perjantaina! Toivottavasti saisin jonkun tulemaan kuvailemaan niin saisi bloginkin puolelle hiaman talvisempia kuvia! :)


4 kommenttia:

  1. kiva postaus vaikkei ollukka ku yks kuva, ja oot tosi kaunis!:)
    ja jos jaksat kurkata

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016