BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. joulukuuta 2012

joulu tuli ja meni

Joulu tuli ja joulu meni..Seuraavaksi odotellankin sitten uuttavuotta! ;) On ollut ihanaa vaan löhöillä nyt kotona nämä pari päivää syöden ja kattoen leffoja, ihanaa kun ei ole mihinkään mikään kiire! 



Joulukalenterista eniten tykätyimmiksi nousi nuo puhelimen tyhjennys ja muut "lifestyle" tyyppiset postaukset, ajattelin ,että haluaisitteko te jatkossakin,että postailisin myös muutakin kuin hevos postauksia? :) Vaikkapa kerran tai kaksi kuukaudessa jos tulisi aina lifestyle tyyppisiä?


Tänään  sen siaan kävin  liikuttamassa Divan. Diva oli aluksi melko reippaalla päällä. Mentiin maneesilla about tunnin verran. Lähinnä kaikki askellajit läpi. Käynnissä ratsastin eri kiemurauria ja taivuttelin kunnolla kumpaankin suuntaan. Ravissa pyysin hiaman isompaa ravia  lävistäjällä. Otin melko pian laukkaa ravin jälkeen, laukassa jatkoin tehden hiaman siirtymisä ympyrällä. Tämän jälkeen käveltiin hetki ja otin vielä kumpaankin suuntaan laukkaa ympyrä työskentelyllä. Loppuun jäin vielä työskentelemään ravissa. Diva tuntui vain kipittävän alta laukkojen jälkeen mutta rauhottui kyllä onneksi melko pian, tarpeeksi kauvan kun vain jaksoi työskennellä. Loppuun päin diivuski olikin  kyllä oikein mukavan ja rennon tuntuinen  ja pelitti hyvin! Siihen oli hyvä tällä kertaa lopettaa :)



Mitäs muuten pidätte uudesta bannerista? Nyt on sitten hiukan talvisempaa! Iso kiitos Tiialle :)



2 kommenttia:

  1. suuresti tykkään bannerista ja se olisi kyllä kiva, että edes pari kertaa kuussa postailisit jotain lifestyle tyyppistä postausta, koska ne tuovat mukavaa vaihtelua ihan tavallisiin heppa-postauksiin ja ainakin mun mielestä lukijoiden pitäisi ns."ymmärtää" että meillä on muutakin elämää kuin hevoset ja blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep,itekki tykkään lukee just sellasia heppablogeja jossa välillä muutakin kun vaan niitä heppa-postauksia. Aattelin et tulis vähän vaihtelua tähänkin blogiin jos kirjottelisin muustakin :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016