BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. joulukuuta 2012

*JOULUKALENTERI*- luukku 23


Alkuun pahoittelut,että tämänpäivän luukku tulee näin viimetipassa, oon koko päivän ollut menossa enkä koneelle ole kerinnyt, noh parempi myöhään kun ei milloinkaan :) 

Tänään tosiaan kuvailtiin Essin kanssa päittäin, kävin aluksi alamaneesilla kuvailemassa Essin ja Winnien menoa jonka jälkeen Essi tuli puolestaan kuvailemaan meitä, iso kiitos siis Essille kuvista sekä videoinnista! :)

Huomisesta luukusta lisää näitä kuvia ;)

Mentiin Divan kanssa maneesilla melko rennosti ehkä vajaa tunnin verran.  Diva oli todella rauhallisen oloinen jo heti alusta alkaen. Ei tehty oikeastaan mitään sen kummempia, melko pitkä käyntityöskentely ja kaikki askellajit läpi.Taivuttelin ja asettelin ympyröillä,vaihtelin usein suuntaa , tein siirtymisiä ja ratsastelin eri kiemurauria. Laukassa tehtiin muutamat vaihdot lävistäjällä ja muuten jatkettiin pääosin työskentelyä ympyrällä. Diva oli kyllä laukassa tosi hyvän ja rennon tuntuinen. Loppuun työskentelin vielä hiaman harjoitusravissa ja keventelin loppuravit eteen-alas. Diva oli niin rennon ja rauhallisen oloinen, joten melko lyhkäisen ratsastelun jälkeen suunnattiin hetkeksi vielä malja kentälle.Ulkonakin oli vielä sen verran ihana ilma! Otin vielä hiaman laukkaa toiseen suuntaan ja keventelin. Loppuun käppäiltiin kentällä ja maastopolulla vielä pitkät loppukäynnit! :) Jäi kyllä taas niin hyvä fiilis ratsastelusta! Ulkona ratsastaminen on kyllä niin paljon kivempaa kuin maneesissa :D 

Videon lopussa loppui musiikki hiukan aikasemmin kuin luulin, ei siis tarkoituksella jääneet noi loppu äänet :D En enään kumminkana jaksa alkaa uudestaan tallentamaan koneelle joten olkoot tuollaisena :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016