BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 16.Luukku


Monesti bloggaajia kritisoidaan siitä miten he eivät lisää itsestään blogiinsa huonoja/epäonnistuneita kuvia taikka videoita. Itsekkin muutama viikko takaperin sain eräältä anonyymiltä kommentin kisapostaukseen jossa jätin kokonaisuudessa julkaisematta 90cm luokan radan lähinnä sen vuoksi,että hävetti sen verran paljon videolla oma ratsastus.  Jos bloggaajat taas lisäävät epäonnistuneista kerroista kuvia saati videoita tuntuu,että kommentikentät vyöryävät anonyymien palautetta siitä miten pilaat hevosen tai siitä miten huono ratsastaja oletkaan, kun taas et julkaise epäonnistumisia saat palautetta kuinka noloa se on ja kuinka sinusta saa vaikutelman miten yrität luoda elämästäsi kiiltokuvia. Kynnys huonojen sekä epäonnistuneiden videoiden sekä kuvien lisäämiselle saattaakin siis olla suuri. Jotta voi onnistua pitää myöskin joskus epäonnistua.. Epäonnistumisista on osattava ottaa oppia jotta ensi kerralla voisi onnistua. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja jokainen tekee virheitä, joskus isompia ja joskus pienempiä. 


Kaivoin tietokoneen syvyyksistä esille lähinnä tältä vuodelta jollain kaavalla epäonnistuneita hauskoja kuvia.. Jottei homma menisi aivan niin vakavaksi toivottavasti teillä on yhtä hauskaa näitä katsoessa kuin mitä itselläni näitä selatessa, ai kauheeta! :D
Aina niin yhtä pelottava lankku este 
Aasi vai hevonen? Gee niin edustavana! 

Molemmat näyttää olevan ihan kuutamolla
"ei kiinnosta kuvailut, mä syön nyt"
Näin hyppäät oikeaoppisesti maastoesteitä part.1
Part.2
Mitäköhän tässä tapahtuu? :D

Näin ylität sarja-esteen oikeaoppisesti!
Tais tulla pikkasen pohjaan..
Hullunkiilto silmissä kohti seuraavaa estettä! :D

Voihan sen tietysti näin kauempaakin hypätä...
"jiihaa este!"

4 kommenttia:

  1. Vaikkei epäonnistuminen yleensä olekaan hauskaa niin olit saanut kerättyä tähän postaukseen juurikin näitä hauskoja kuvia :D Varsinkin tuo kolmanneksi alin on aivan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh joo ettei ois menny niin vakavaks koitin ettiä samalla mahdollisimman hauskoja kuvia! :D

      Poista
  2. ihan hullu toi kuva divasta :D tostahan tulee melkeen ruumiita XD

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016