BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 13.Luukku


Joulukuun alussa pyysin teitä lukijoita linkittämään teidän omia blogejanne. Linkitettyjä blogeja tuli ihan kiitettävästi ja viimeiset pari iltaa olenkin perehtynyt ja lueskellut teidän lukijoiden blogeja.

Samassa yhteydessä pyysin teitä kertomaan blogistani muutaman miinus,-sekä muutaman plus puolen lähinnä siksi,että blogini pysyisi jatkossakin mielekkäämpänä sekä tietäisin missä parantaa jatkosssa. Kiitos hurjasti jokaiselle kommentoijalle! Yleisesti ottaen toivoitte pitempiä ja analysoivempia postauksia sekä enemmän kuvia, postauksiakin saisi tulla useammin! Olenkin nyt pyrkinyt kirjoittamaan etenkin valmennus-postaukset hieman pidemmän kaavan mukaan. Kuvia näin talvisaikaan on kovin hankala saada etenkin kun päivisin on lähinnä satanut ja pimeää tulee jo neljän aikaan.. onneksi koko ajan mennään kevättä kohti jolloinka myöskin kuvaaminen helpottuu huomattavasti! Vaikka kuvia ei niin kovin aktiivisesti tulekkaan pyrin lähes jokaiseen postaukseeni lisäämään videoita joiden avulla te lukijatkin pysytte vähän paremmin kärryillä. Postaustahtiin en voi oikeastaan kauheasti etukäteen vaikuttaa.. postaan aina vain kun on asiaa ja aikaa sekä jonkinlaista materiaalia. En koe kovin järkeväksi kirjoittaa pelkkiä pitkiä tekstipostauksia ilman minkäänlaista materiaalia..

Pidemmittä puheitta siirrytäänkin blogiarvosteluiden pariin! Linkitettyjen joukosta oli kovin hankala valita viiden kärki sillä seassa oli niin monta hyvää ja lukemisenarvoista blogia joka teki valinnasta vaikeaa.


Blogissa mielenkiintoa herätti etenkin hyvälaatuiset sekä kattavat kuvat jonka pohjalta blogia halusi lähteä selaamaan vielä pidemmälle. Videoitakin tuntui olevan omaan makuuni juuri sopivasti,etenkin valmennus videoita oli mukava katsoa! Teksti on sujuvaa ja luettavaa sekä jokaiseen postaukseen on hyvin saatu tiivistymään kaikki oleellinen. Mukavanoloinen blogi josta en keksi mitää pahaa sanottavaa. Ainut pienen pieni asia joka omaan silmään otti, oli tuo bannerin takana oleva tausta, omaan makuuni se voisi olla vähäsen hillitympi. Esittelysivut olivat erityisesti mieleeni ja niistä löytyi kaikki tarvittava tieto!


Heti alkuun on pakko sanoa,että blogin kirjoittaja Ida on  kyllä nähnyt ihan hurjasti vaivaa tehden blogin joulukalenterin jokaisen luukun videolle!  Isona plussana siis blogin joulukalenteri josta löytyy monipuolisia videoita jokaiselle päivälle. Plussana blogin siisti sekä hillitty mukava ulkoasu. Kuviakin löytyy monipuolisesti joka lähtöön joka teki blogista mielekkään. Kaikenkaikkiian siis mukava blogi jota jaksoi luke vaikka kuinka pitkälle!


Itseasiassa tämä kyseinen blogi onkin ollut mun lukulistalla jo pidemmän aikaa!  Älyttömän hieno parivaljakko joiden menoa sekä kehitystä on ollu mukava seurata sekä lukea.  Vaikka postaukset ovat yleensä pitkiä (joka on vain plussaa) pysyy teksti kumminkin joka kerta luettavana sekä mielkkäänä! Blogista löytyy kattavat analysoinnit kilpailuista sekä valmennuksista mikä tekeekin blogista mielenkiintoisen.  Postauksia kun tulisi vielä ihan vähän usemmin niin kaikki natsaisi nykyistäkin paremmin !


Ihanan siisti sekä rauhallinen ulkoasu sekä upea yksinkertainen banneri!  Plussana ehdottomasti blogin isot sekä hyvälaatuiset kuvat.Teksti on mielekästä sekä luettavaa ja postaustahti on sopiva. En keksi mitään pahaa sanottavaa tästäkään blogista mutta jos etsimällä tarvitsee jotain lähetä parantamaan niin omaan makuuni hevosten esittelysivuilla voisi olla aavistuksen enemmän tekstiä!


Mukavan oloinen blogi joka itselleni tuttu myöskin instagramin kautta. Blogiin sisältyy paljon hyvälaatuisia kattavia kuvia.Teksti pysyy koko ajan luettavana. Iso plussa ehdottomasti hevosten sekä kirjoittajan esittelysivuista, kuvia oli riittävästi sekä sivuilta löytyi kaikki tarvittava tieto! Pienenä miinuksena blogin banneri joka etenkin omaan silmääni näyttää kovin synkältä sekä sumuiselta blogin muuhun hillittyyn ulkoasuun nähden.

Löytyykö joku näistä ylläolevista blogeista sinun lukulistaltasi? :)

1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016