BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 10.Luukku


Olette pitkään toivoneet minulta My day-postausta joten tässä se tulee! Tosin tällä kertaa ihan vain aikataulupostauksen merkeissä, katsotaan joskos innostuisin kuvailemaan vielä joulukalenterin aikana videolle My day- videon!


8:30 Kello soi jo puoli 9 aikaan ja ajattelin käyväni tallilla heti hyvissä ajoin aamulla. Loppujenlopuksi Bruno kömpi vielä viereeni nukkumaan joten jatkoin unia parin tunnina ajan koira kainalossa ja lykkäsin tallille lähtöä vähän myöhempään.

10:20 Heräilen uudelleen mutta jään kumminkin vielä sänkyyn makoilemaan ja selaamaan puhelimesta läpi facebookin, instagramin sekä juttelen ystävien kanssa whatsapissa.



















11:00 Saan vihdoin aikaiseksi nousta ja kävellä alakertaan. Käytin koiran ulkona jonka jälkeen tein itselleni aamupalaa, puuroa sekä mustikoita!

11:45 Syötyäni sekä ruokittuani koiran meikkailen sekä suoristan hiukseni.

12:30 Kun olen saanut itseni kuntoon sekä vaihdettua vaatteet käyn nopeasti vielä koneella tarkistamassa sähköpostin sekä luen muutamien blogien uusimmat postaukset läpi vielä ennen tallille lähtöä.




















13:00 Lähdin ajelemaan tallille päin.Glitterillä olikin vapaapäivä mutta alunperin olin ajatellut,että oltaisiin käyty maastossa kävelemässä pieni lenkki. Ulkona oli kumminkin melkoinen myrsky, vettä satoi kaatamalla sekä tuuli niin paljon,että Gee sai pelkästään ihan kokonaisen vapaapäivän, tuskin pisti pahakseen :D

13:45 Tulin takaisin kotiin vaihdoin vaatteet sekä jäin hetkeksi koneelle.

15:00 Kaverini tuli hakemaan minut ja suunnattiin elokuviin katsomaan uusin Hobitti. Yleensä en niinkään välitä tuon tyylisistä leffoista mutta käytiin aikaisemmin katsomassa kaksi ensimmäistä osaa kun ne tulivat leffoihin ja nyt oli pakko käydä vielä tämä viimeinen katsomassa. Pakko sanoa,että nuo kaikki kolme elokuvaa ovat olleet ihan yllättävän hyviä!

















16:00-18:30 Popparit sekä jäätävä kasa karkkia ostettu, eikun leffaan!

19:15 Vihdoinkin kotona! Avasin koneen sekä aloitin kirjoittamaan tätä postausta. Lueskelin blogit läpi sekä laitoin pari sarjaa illaksi latautumaan.

20:00 Käyn kuumassa suihkussa jonka jälkeen laitan itselleni iltapalaa ja jään katsomaan aikaisemmin lataukseen jätettyjä sarjoja. Ulkona näyttää olevan vieläkin kamalempi ilma kuin mitä päivällä... vettä sataa ja tulee niin lujaa,että melkein koko talon katto tuntuu lähtevän irti.

20:20 Loppuilta meneekin sarjoja katsellessa sekä konetta selatessa ennen nukkumaanmenoa.



Mitä tykkäsitte tämäntyylisestä postauksesta, haluatteko tälläisiä jatkossa lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016