BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 22.Luukku


Ensinnäkin ihan näin alkuun pahoittelut,että tämänpäiväinen luukku ilmestyy  vasta näinkin myöhään illalla. Olin unohtanut täysin ajastaa tälle päivälle minkäänlaista postausta ja muistin tämän vasta äskettäin kun pääsin kotiin. Koko päivän olen ollut liikenteessä.. aamusta ilta seitsemään olin töissä josta suuntasin pikimmiten tallille sillä minulla alkoi valmennus kahdeksan aikaan. Aika on siis ollut melko tiukilla :D Yritän korvata tämänpäivän pikaisen luukun viimeistäänkin tekemällä joulukalenterin viimeisen postauksen aattona vähän erikoisempana sekä pitempänä! Näin ennen nukkumaanmenoa postausideat ovat melko vähissä ja pää lyö tyhjää joten siksipä pyhitin tämän postauksen vain ja ainoastaan kuulumisille, mitä minulle kuuluu? Sekä mitä suunnitelmia itselläni on jouluksi?

» Tällä hetkellä minulle kuuluu itseasiassa erittäin hyvää! En tiedä olenko ennen blogin puolella tainnut edes mainita mutta olen nyt jonkun aikaa valmistumiseni jälkeen ollut työtön.. Satunnaisia keikkatöitä olen toki päässyt tekemään mutta mitään vakituista työtä ei ole ollut. Palkkatyöpaikat kampaajana ovat ollee todella vähissä ja lähinnä alalla työllistyy lähinnä parhaiten vain ryhtymällä yrittäjäksi. Itse en vielä tässä vaiheessa uskaltaisi saati edes haluaisi ryhtyä yrittäjäksi joten olen vain toivonut löytäväni sopivan palkkatyöpaikan. Pitkään mietin vaihtavani vuodenvaihteessa kokonaan alaa mikäli oman alan töitä ei ilmaannu ja ryhtyä opiskelemaan oppisopimuksella hevosalalla. Asiat kumminkin jollain ihmeen kaupalla ovatkin loksahdelleet pikkuhiljaa paikoilleen ja olen saanut oman alan töitä! Ken tietää, ehkä vakituinen työpaikka antaa myöskin uusia mahdollisuuksia tähän hevosharrastukseenkin.. ehkä vielä joku päivä kovalla työllä  itselläni onkin varaa siihen omaan hevoseen.



» Tuntuu,että joka vuosi aika menee entistäkin nopeammin ja vuodet kuluvat toinen toistaan nopeammin.
Tämäkin vuosi on hurahtanut ohi ihan silmänräpäyksessä. Ei tunnu yhtään,että ylihuomenna on jouluaatto.. Joulu herättää itsessäni lähinnä ristiriitaisia tuntemuksia, pidän joulusta mutta toisaalta en miellä itseäni kyllä jouluihmiseksi. Vihaan miten joulusta on tullut niin kaupallinen. Vihaan miten paljon ihmiset stressaavat joulua ja miten paljon tekevät asioita joulun eteen vaikka todellisuudessa joulu tulee vaikka olisit tekemättä yhtään mitään! Olisi ihana päästä viettämään joulu kerrankin jossain muualla kuin suomessa.. Päästä täältä kiireen ja hälinän keskeltä kaus pois ulkomaille. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa! Lähinnä odottelen tulevaa uuttavuotta enemmän kuin joulua. Itse olen vielä huomisen aatonaaton töissä jonka jälkeen itselläni onkin viiden päivän vapaa! Mitään erityisiä suunnitelmia "lomalle" ei ole, lähinnä varmaan aijon olla tekemättä yhtään mitään ja perjantaina suunnataankin kaveriporukan kanssa laivelle. Kuten perinteiseen tapaan tämänkin vuoden jouluaattoon kuuluu ehdottomasti aamuinen tallillakäynti sekä jokavuotinen joulumaasto! Eipä tule äkkiseltä mieleen ensimmäistäkään joulua jolloin en olisi tallilla käynyt.  Vihdoin tännekkin päin suomea on satanut kunnon lumipeite ja näyttääkin siltä,että saadaan pitkästä aikaa kunnon valkea joulu! Viimevuonna joulumaastoiltiin melkoisen syksyisissä maisemissa vesisateessa joten toivonmukaan tänä vuonna lumen tulon myötä joulufiilis on hitusen parempi kuin mitä edellisvuonna!

Mitä teille kuuluu? Entä millaisia suunnitelmia teillä on joululomalle? :)

1 kommentti:

  1. Me ei edes päästy viime vuonna joulumaastoon kun täällä päin oli joka paikka aivan peilijäässä...:-D onneks tänä vuonna tuli taas lunta melkein koko maahan :-)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016