BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 1.Luukku


Nyt on joulukuu pyörähtänyt virallisesti käyntiin ja sen myötä myöskin blogin 2014 joulukalenterikin! Vielä on aikaa vaikuttaa tulevien päivien luukkuihin joten muistathan jättää kalenteripostauksien kommenttikenttiin mielipiteesi sekä toiveesi, näin kalenteri pysyy mielekkäänä aina sinne jouluaattoon asti! :) 

Ensimmäisestä luukusta paljastuu mitäs muutakaan kuin tämänvuotiset joululahjatoiveet!  Tuntuu,että mitä vanhemmaksi koko ajan tulee sitä vähemmäksi käy vuosi vuodelta lahjatoiveet.. Tänäkin vuonna mun lahjalistalta löytyy vain muutama tarpeellinen asia jotka ovat jo pitkään olleet ostoslistalla! 

1. Jos ei joululahjaksi niin ainakin joulun jälkeen ostoslistalla on edelleen uusi kypärä! Kävin tuota Samshieldin kypärää yksi päivä ihastelemassa ja sovittamassa ja voi vitsit miten kevyt ja hyvä se olikaan päässä! Vielä tosin mietin tuon Samshieldin ja parin muun merkin välillä.. Onko teillä kokemuksia Samshieldin kypärästä jos niin mitä olette tykänneet?

2.  Saapassukkia ei voi koskaan olla liikaa! Varsinkaan kun tuntuu,että jokatoisista sukista toinen pari on hävinnyt pesukoneeseen..

3. Tämäkin on ollut ostoslistalla ties kuinka kauan.. uusi meikkipussi tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

4. Tämä huivi on ihan pakko saada listalla! Olen kuolannut kyseistä Mullberryn huivia ties kuinka kauan eikä asiaa auttanut yhtään se,että äiti tilasi itselleen tuollaisen vuosi sitten joululahjaksi..

5. Listalle mahtuivat myös uudet ratsastushousut, tosin tuntuu,että taidan nämä hankkia vasta joulun jälkeen kun alennusmyynnit alkavat!  

Millaisia joululahjatoiveita teiltä löytyy? :)

4 kommenttia:

  1. Tää on vähän ehkä erikoinen idea, mutta tällänen olis sika kiva. Eli joku puolituttu tai melkein tuntematon toinen bloggaaja kirjottais sun blogiin ja kertois millasen käsityksen on susta saanublogin kautta ja muuta tälläistä, sit loppuun esittelis nopeasti oman blogin. Tää on ehkä vähän hassu ja vaatii oikeesti pokkaa mennä kysymään tällästä joltain esim fb, mutta olis niin kiva jos toteuttaisit tän !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ideasta! Yritänki saada parhaani mukaan toteutettua! :)

      Poista
  2. Olis kiva kuulla sun tavotteista ratsastajan ihan ens vuodelle ja sit pitemmälle katsottaessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Tuo postaus on ollut itsellänikin ajatuksena joten varmasti toteutuu! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016