BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. joulukuuta 2014

Winter wonderland

Torstaina kuvailtiin jälleen Essin kanssa toistemme ratsastuksia päittäin. Oltiin liikenteessä suhteellisen aikaisin aamulla ja kuvailinkin ensiksi Essiä ja Harria pellolla auringon pikkuhiljaa noustessa. Vaikka itse sanonkin sain räpsittyä parivaljakosta ihan yllättävän kivoja kuvia, ilma kuvaamiselle oli mitä mainioin! Pakkasta oli reippaasti lähemmäs -15 astetta joka teki ilmasta vieläkin ihanan talvisen näköisen!

Kun Essi hoisi ratsastuksen jälkeen Harrin pois varustin puolestaan Glitterin jonka kanssa suunnattiin myöskin auringonpaisteeseen pellolle. Ratsastin pellolla vajaa tunnin verran. Ei oikeastaan tehty mitään sen ihmeempiä, lähinnä työstin temponvaihteluilla ja käytin koko peltoa hyväksi, eipähän ainakaan loppunut tila kesken! Saatiin myöskin pellon reunalle seuraa kun talli alueella pyörivä kettu jäi katsomaan ja hengailemaan  pellon laidalle koko ratsastukseni ajaksi.Laukassa työstin kummassakin suunnassa ympyröillä joiden jälkeen annoin Geen laukata pariin otteseen pellon päästä toiseen päähän vapaassa ja isommassa laukassa. Tamma oli vallan tyytyväisen oloinen pelto treeniin ja loppuraveissa ravaili rennon letkeästi eteen. Toivotaan,että pelto pysyy yhtä hyvässä kunnossa läpi talven jotta päästään useamminkin treenailemaan pellolla, mukavaa vaihtelua hevosellekkin. Kuvia kertyi ihan hirvittävä määrä enkä millään osannut valikoida niitä parhaimpia kuvia joten tässä tulee melkoinen kuvapläjäys, toivottavasti kumminkin tykkäätte!

Linkki videoon




































































Tänään sunnuntaina suunnattiin Geen omistajan kanssa toiselle tallille jossa pääsin jälleen kapuamaan ori pojan selkään, mentiin vajaa tunnin verran kentällä. Tuon tallireissun jälkeen käväisin vain  nopeasti kotona jonka jälkeen suuntasin vielä artukaisiin liikuttamaan Glitterin. Tehtiin maneesilla kevyt iltajumppa. Oli ihan älyttömän kylmä kun mittari näytti -15 asetta tuohon aikaan illasta.. Ratsastussaappatkin saivat jäädä kaappiin ja ratsastin uggeilla jottei varpaat jäätyisi kuoliaaksi! Tamma taisi olla pakkasten vuoksi vähän pörhäkkänä mutta vaikka energiaa löytyikin oli se kumminkin ihan älyttömän hyvä ratsastaa! Loppuravejen sekä käyntien kautta tamma pääsi karsinaan nauttimaan iltaheiniään.

Huomenna mulla onkin taas hetkeksi ennen uuttavuotta paluu arkeen.. hevostelut taitavatkin siis jäädä töiden takia loppuviikolle! Ellei alkuviikosta tule postausta niin toivotankin teille kaikille lukijoille oikein hyvää uuttavuotta 2015!! Palaillaan taas ensi vuonna :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja ihanasti editoitu video! :) Tosi kivat ne hidastetu kohdat ja toi biisi on vaan niin ihana. <3 Ihana glitter ja sinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Essi löysi mun kamerasta ton hidastus toiminnon niin nyt päästiin taas pitkästä aikaa sitäkin testaamaan, kivaa vaihtelua noihin tavallisiin pätkiin :D ja joo mäki tykkään tosta kappaleesta, niin ihana!

      Poista
  2. Tosi kiva video ja postaus!:) mistä latasit muutes musiikin videoon?:)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016