BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. joulukuuta 2014

Viikkokatsaus

Joulukalenteri luukkujen väliin vuorossa olisi nyt kuulumispostausta kuluneelta viikolta! Sain vihdoin Liinalta muutamia kuvia sunnuntaisista kisoista joita räpsittiin tallin pihassa ensimmäisen luokan jälkeen joten lisäilin niitä tähän kuvitukseksi! Tiistaina ratsastettiin illemmalla Essin kanssa samaan aikaan maneesilla. Yritimme myös kovin epätoivoisesti hevosten selästä kuvata toistemme ratsastuksia. Ohessa lyhyt kooste tiistailta lähinnä vain laukasta. Ratsastuksesta ei oikein tuntunut tulevan alkuun yhtikäs mitään eikä tilannetta auttanut yhtään se,että jouduttiin hetkeksi jäämään toiseen päätyyn pienelle ympyrälle kun toisessa päädyssä toista hevosta juoksutettiin. Gee lähti kerimään itsensä liian helposti ja kulki pää kiinni ryntäissä. Lähdinkin ihan alkuun työstämään pidemmällä ohjalla josta jatkoin pikkuhiljaa ravissa sekä laukassa kun gee kantoi itsensä paremmin. Lopussa tamma olikin huomattavasti parempi kuin mitä alussa!



Keskiviikkona suunnattiin Essi ja Harri seuranamme pitkästä aikaa maastoilemaan! Gee vaikutti ainakin kovin tyytyväiseltä rennompaan maastoilupäivään. Tästä reissusta tulossa pikimmiten lisää, muistakaapas tarkkailla joulukalenteria! ;)


Eilen torstaina lähdin käymään Geen omistajan kanssa toisella tallilla katsomassa hänen uutta hevostaan.
6- vuotias super fiksu  pv ori jonka selkään pääsin itsekkin kapuamaan ja kokeilemaan! Ja voi vitsit, ihastuin kyllä heti. Ihan mahti otus! En ole varmaan ikinä ratsastanut hevosella jolla olisi noin tasaiset askeleet kuin tuolla orilla.Laukkakin oli vähintään yhtä tasaista kuin keinuhevosella :D Kokoero oli kyllä jäätävä verrattuna Glitteriin mutta vaikka alkuun kauhistelin kokoa tuntui hevonen selästä kumminkin ihan sopivan kokoiselta!

Tänään perjantaina kävin geen jo heti aamusta liikuttamassa. Sain pitkästä aikaa aikaiseksi kantaa maneesiin parit kavaletit ja puomit joista kasasin toiselle pitkälle sivulle jumppasarjan ja päätyyn laitoin yksittäisen maapuomin. Kovin harvoin jaksan puomeja kannella mutta nyt oli pakko käyttää tilaisuus hyödyksi kun tuohon aikaan maneesissa ei ollut muita ratsastamassa joten oli kerrankin kunnolla tilaa! Pitäisi ryhdistäytyä ja ottaa tavaksi,että ainakin kerran viikossa työstäisi myöskin puomeilla! Yksittäistä puomia tultiin ympyrällä ensiksi ravissa sekä myöhemmin laukassa jonkun aikaa. Hahmottelin lähinnä paikkoja tuon maapuomin avulla kun tuntuu,että etenkin nyt viimeaikoina olen kauheasti lähtenyt säheltämään paikkojen suhteen.. Jumppaa tultiin muutaman kerran jonka jälkeen kaarsin vielä puomille ja toisesta suunnasta tultaessa tultiin puomilta jumpalle. Gee oli oikeastaan todella hyvän tuntuinen heti alusta alkaen. Loppuraveja ravatessa Gee oli ihan super rento ja kevyt ratsastaa! Käytiin vielä kiertämässä pitkät loppukäynnit tien sekä maastopolkujen kautta jonka jälkeen tamma pääsi tallin kautta mutustelemaan päiväheiniään tarhaan.



Tällä viikolla luvassa olisi vielä sunnuntaina Kaisan estevalkka joten palaillaan viimeistään alkuviikosta. Hauskaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016