BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


14. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 14.Luukku


Muutama luukku taakseppäin kasasin ajatuksia sekä kertasin kulunutta 2014 kautta! Tässä vaiheessa vuotta on hyvä pikkuhiljaa kääntää katseet kohti tulevaa ja alkaa miettimään tavoitteita tulevalle 2015 vuodelle. Näiden tavoitteiten lisäksi kasasin myöskin ihan niitä yleisiä tavoitteita ratsastajana.


» Istunta paremmaksi - Haluan saada perusratsastukseni vieläkin siistimmäksi sekä eleettömäksi! Kädet kyynärpäät kylkiin, nyrkit pystyyn ja kiinni. Varsinki oikea käteni lähtee ajelehtimaan liian helposti kaulan väärälle puolelle, ulkoavut paremmiksi. Esteistunta  myöskin paremmaksi etenkin viimeaikoina huomio on kiinnittynyt siihen,että saisin kädellä olla paremmin ja kauemmin hypyissä mukana! 



» Estesilmä paremmaksi - mennäkkö vaiko eikö mennä? liikaa jään yleensä venkslaamaan paikkojen suhteen enkä osaa tehdä päätöstä ratsastaako eteen vaiko ottaisiko takaisin. Kumminkin kun olen päätöksen tehnyt on se useinmiten aina osoittautunut oikeaksi, eli pitäisi vain oppia paremmin luottamaan itseen ja siihen omaan tekemiseen! 

»Muista ratsastaa! - Etenkin kisoissa tänä vuonna tämä unohtui kovin monta kertaa.. valmennuksissa homma toimii ja muistan ratsastaa loppuun saakka mutta kisoihin lähtiessä kaikki opittu unohtuu ja koen totaali laamantumisen.. Lamaantumiset on pakko saada kitkettyä kokonaan pois ja on pakko oppia ratsastamaan sekä keskittymään myöskin kisoissa samalla tavalla kuin mitä valmennukissa.

» Useammin kouluvalmennuksia - Hävettää myöntää mutta kouluvalmennukset mulla ovat jääneet ihan todella harvaan.. Pitäisi päästä myöskin säännöllisesti koulupuolella käymään valmennuksissa ja jos sitä kautta myös uskaltauduttaisiin joihinkin seurakoulukisoihin! 




» Puomeja enemmän - Yleensä olen liian laiska kantamaan yksikseni maneesiin minkäänlaisia puomi/kavaletti tehtäviä joten yleensä puomit ovat jääneet vähemmälle.. onneksi kumminkin aina valmennuksien alussa mennään puomi/kavaletti tehtväviä mutta niiden lisäksi olisi hyvä ihan viikoittain tehdä puomi työskentelyä.


»Päästä ratsastmaan erillaisilla hevosilla - Tämä tavoite voi olla hieman hankalempi mutta tekisi kyllä hyvää päästä ratsastmaan erillaisilla hevosilla eikä niinkään mieltyä vain yhteen. Tänä vuonna tämä tavoite toteutuikin jokseenkin kun pääsin melko useasti kavereideni/tuttujen hevosilla menemään!



» Kehittyä mahdollisimman paljon! - Toivon,että 2015 tulee olemaan vähintäänkin yhtä hyvä kuin mitä tämäkin vuosi on ollut. Toivon,että pääsen edelleen useasti valmentautumaan sekä kilpailemaan ja enennkaikkea kehittymään koko ajan eteenpäin ja viettämään aikaa paljon tallilla! Haluan  päästä oppimaan  uutta ja sen myötä kehittyä koko ajan  paremmaksi ratsastajaksi. Aina löytyy jotain parannettavaa eikä koskaan voi olla tarpeeksi hyvä. Tavoitteet on saada kauden 2015 aikana pohjalle hyviä 90-100cm ratoja alle joista on pikkuhiljaa niiden sujuessa helppo lähteä siirtymään isompaan. Tavoite on saada omaa perusratsastusta entistä paremmaksi! 

 Innolla odotan tulevaa vuotta sekä sitä mitä vuosi 2015 tuokaan tullessaan!



 Millaisia tavoitteita teillä on tulevalle kaudelle 2015?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ite ajattelin tehä tämmösen postauksen myös! Niin ja ainakin ite pystyn samaistumaan oikeastaan kaikkiin noista, etenkin tuo estesilmä paremmaksi.. Se on kiva pistää ittelle tavotteet, nii siinä on sit jotai mitä kohti pyrkiä :) Tsemppiä sulle noitten kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) jeps, ja kiva taas vuoden päästä katsoa toteutuivatko tavoitteet ja missä on kehittynyt :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016